Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Steaua Bucuresti 2 - 1 Otelul Galati


Guest Alex

Recommended Posts

Guest SirLucane

Steaua a câştigat cu 2-1 meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a 9-a a Ligii I, primul sub conducerea tehnică a lui Ilie Stan. Pentru "roş-albaştri" acestea sunt primele puncte după o lună în care obţinuseră unul singur

Înaintea jocului, ambele echipe aveau câte 11 puncte, iar învingătoarea avea, cu siguranţă, să ia o gură sănătoasă de oxigen înaintea pauzei datorate meciurilor naţionalei cu Belarus şi Albania.

Steaua a jucat primul meci cu Ilie Stan antrenor principal şi a câştigat pentru prima oară după mai bine de o lună în care obţinuse un singur punct în campionat.

"Roş-albaştrii" au început cu Tibi Bălan printre titulari, iar prezenţa fostului jucător al Sportului în teren s-a făcut simţită. Cu toate acestea, Oţelul a deschis scorul prin Punosevac, care a deviat în plasă un şut slab al lui Viglianti (14). După gol, Steaua s-a trezit din pumni şi a început să pună tot mai mare presiune la poarta Oţelului, unde Tibi Bălan a trecut pe lângă un debut strălucit în roşu şi albastru, trimiţând alături din "foarfecă" (41).

În repriza secundă, Steaua a egalat prin Nikolici. Atacantul adus de la Timişoara a transformat un penalty obţinut destul de uşor de Cristi Tănase (60).

În minutul 82 s-a petrecut faza meciului, căpitanul Oţelului, Sergiu Costin, salvând incredibil de pe linia porţii o minge trimisă de la 30 de metri de Tatu, cu mesajul "gol". Intervenţia senzaţională a fundaşului gălăţenilor nu a fost însă decât o limitare a scorului, deoarece în ultimul minut de prelungire Florin Costea a înscris primul său gol pentru Steaua, asigurându-i şi antrenorului Ilie Stan un debut fericit pe banca "roş-albaştrilor".

Vezi cum s-a desfăşurt partida:

STEAUA - OŢELUL 2-1

Componenţa echipelor:

STEAUA: Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Brandan - Prepeliţă (Fl. Costea 76), Bourceanu, Tănase - T. Bălan (Rusescu 69) - Tatu, M. Costea (Nikolici 45+1). Antrenor: Ilie Stan.

OŢELUL: Grahovac - Skubici, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu - S. Frunză (Pena 77), Viglianti, I. Neagu, L. Iorga (L. Buş 64) - Punosevac. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Min. 90+2 GOL STEAUA! Florin Costea aduce Steaua în avantaj. Mingea a circulat pe traseul Bourceanu - Nikolici - Florin Costea, iar acesta din urmă înscrie printre doi fundaşi ceea ce foarte probabil este golul victoriei Stelei. Steaua - Oţelul 2-1

Min. 82 Sergiu Costin salvează incredibil un gol ca şi făcut al lui Tatu. Brazilianul a şutat de la 30 de metri, la o fază la care Grahovac era ieşit mult din poartă, dar căpitanul Oţelului a sprintat şi, cu mult sânge rece, a scos mingea chiar de pe linia porţii.

Min. 60 GOL STEAUA! Nikolici a transformat lovitura de la 11 metri. Steaua - Oţelul 1-1

Min. 59 Penalty pentru Steaua. Cristi Tănase este tras de tricou în careu de Skubici şi cade uşor, dar Tudor arată fără ezitare punctul cu var.

Min. 46 A început repriza a doua.

Min. 45+2 Pauză la Buzău.

Min. 43 Stelistul Mihai Costea acuză o accidentare, după ce a fost controlat la glezne de un adversar, şi Nikolici se pregăteşte să intre în locul său.

Min. 41 Tiberiu Bălan este la un pas de un eurogol, cu o "foarfecă" din interiorul careului, însă mingea a ocolit de puţin buturile.

Min. 39 Geraldo este tras de tricou în careul Oţelului, însă centralul Tudor nu acordă nimic.

Min. 22 Steaua caută să restabilească egalitatea, dar Oţelul se apără până acum fără greşeală, jucătorii dublându-se în defensivă foarte bine şi reuşind să "sugrume" toate acţiunile "roş-albaştrilor".

Min. 14 GOL OŢELUL! Punosevac se trezeşte cu mingea la picior după un şut slab al lui Viglianti şi deschide scorul cu un "călcâi" care l-a surprins avansat pe Stanca. Steaua - Oţelul 0-1.

Min. 11 Stanca respinge în lateral un şut al lui Giurgiu, mingea ajunge la Punosevac, care trage şi el, dar Bourceanu acordă corner.

Min. 5 Tibi Bălan, la primul său meci pentru Steaua, trage la poartă de la marginea careului, dar Sergiu Costin blochează.

Min. 2 Bourceanu trage puternic de la 30 de metri, însă mingea trece peste poartă.

Min. 1 A început meciul.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...