Cioby Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Nume: Bogdan Nick: cioby47 Oras: M-am nascut in orasul Targu Jiu, judetul Gorj, dupa care la 15 ani m-am mutat in Anglia, orasul Stratford Upon Avon. ID Skype (optional): xennon.bogdan (Pentru cei ce ar dorii sa aibe o experienta de joc mai amuzanta, ma puteti adauga si putem vorbii oricand). Varsta: 16 ani. Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: De la un amic in urma cu cateva saptamani. Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Este un server bine organizat, poate putina mai multa activitate pe unele sub servere, precum skywars ( Vorbesc de skywars deoarece acolo imi petrec cea mai mare parte a timpului) ar fi foarte bine primita, dar o sa se ajunga si la asta odata si odata. O mica prezentare generala: Sunt acel tip de persoana careia ii place sa se imprieteneasca cu toata lumea, atat timp cat cei 7 ani de acasa, respectul si educatia este reciproca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMihai Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvel Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditu Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts