Zant Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Salut. eu sunt Iverol. Eu doresc sa fac o cerere de Helper pe serverul de Assassin's de pe play.addicted2.ro Sunt singur ca vreti sa aflati de ce doresc sa intru in staff in calitate de Helper. In primul rand, doresc sa opresc spamatorii si hackerii ce distrug practic acest minunat server. In al II-lea rand, vreau sa ii opresc pe cei ce vorbesc pe chat cu limbaj necenzurat sau ofensator pentru alte persoane. in al III-lea rand, doresc sa ii ajut pe cei ce nu inteleg bine minecraftul si serverul (chiar si cei ce vorbesc in engleza). Nu ii stimez deloc pe hackeri si cheateri, dar stimez mult stafful. Am experienta cu comenzile minecraftului. Nu am creat nici un fel de problema pe vreun server si nici nu am fost banat pe addicted vreodata. Sper ca cererea mea in calitate de Helper sa fie acceptata. P.S. Stiu destul de bine engleza si ma pot descurca cu jucatorii straini. Am mai avut grade pe alte servere ca play.minecraft-romania.ro, SpyCraft etc. Va Multumesc !!!! Nickname-Iverol Name-Vlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts