bayzzee123 Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 As dori să aplic pentru postul de moderator la secțiunea "Știri". Experiența mea nu este una foarte mare dar nici una slabă. Mulțumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted July 24, 2016 Author Share Posted July 24, 2016 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamaitza Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Salut , ai gresit sectiunea : poftim citeste . + Ai un model de respectat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamaitza Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 1 hour ago, LiNU said: sectiunea este corect aleasa pentru astfel de cereri. Nu este un model batut in cuie pentru astfel de cereri ci conteaza foarte mult experienta acumulata in comunitate cat si recomandarile de pe alte comunitati pe care a mai activat. @bayzzee123 - Pro din partea mea, dar din pacate nu este suficient pentru a primi functia de "moderator stiri", este nevoie de oameni de treaba in comunitate, asa ca las decizia finala celorlalti administratori care cunosc mai bine activitatea ta depusa in comunitate dealungul timpului. Salut , da acum m-am uitat ma gandeam ca este un model de respectat . No imi pare rau nu am realizat dar normal ar trebuii sa puneti macar o poza ceva cu orele detinute , varsta ( stiu ca la varsta poate sa minta dar ...). Ma gandeam ca doar la sectiunea play.addicted2.ro trebuie . My bed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 UP! Acum 21 ore, Mamaitza a spus: No imi pare rau nu am realizat dar normal ar trebuii sa puneti macar o poza ceva cu orele detinute , varsta ( stiu ca la varsta poate sa minta dar ...). Unii administratori ( Poate doar 1 sau 2 ) îmi știu vârsta, dar pentru a "vă multumii" am sa spun aici. Am 17 ani, am mai moderat o categorie acum un an pe alt cont ( Înainte ca forumul sa treacă pe altă versiune ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 UP! Doresc un răspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvel Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Eu zic ca merita. Isi face treaba bine din cate imi aduc aminte de cand era pe sv. Decizia ramane lui ifla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanatos83 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Merita baiat de treaba isi face treburile si toate cele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts