Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Request Moderator


bayzzee123

Recommended Posts

1 hour ago, LiNU said:

sectiunea este corect aleasa pentru astfel de cereri. Nu este un model batut in cuie pentru astfel de cereri ci conteaza foarte mult experienta acumulata in comunitate cat si recomandarile de pe alte comunitati pe care a mai activat.

@bayzzee123 - Pro din partea mea, dar din pacate nu este suficient pentru a primi functia de "moderator stiri", este nevoie de oameni de treaba in comunitate, asa ca las decizia finala celorlalti administratori care cunosc mai bine activitatea ta depusa in comunitate dealungul timpului.

Salut , da acum m-am uitat ma gandeam ca este un model de respectat  . No imi pare rau nu am realizat dar normal ar trebuii sa puneti macar o poza ceva cu orele detinute , varsta ( stiu ca la varsta poate sa minta dar ...). Ma gandeam ca doar la sectiunea play.addicted2.ro trebuie :) . My bed.

Link to comment
Share on other sites

UP! 

Acum 21 ore, Mamaitza a spus:

No imi pare rau nu am realizat dar normal ar trebuii sa puneti macar o poza ceva cu orele detinute , varsta ( stiu ca la varsta poate sa minta dar ...).

Unii administratori ( Poate doar 1 sau 2 ) îmi știu vârsta, dar pentru a "vă multumii" am sa spun aici. Am 17 ani, am mai moderat o categorie acum un an pe alt cont ( Înainte ca forumul sa treacă pe altă versiune ) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...