Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Regulament Sport


yasha

Recommended Posts

  • Admin

Regulament SPORT

Regulamentul rubricii Sport vine in continuarea Regulamentului Addicted. Sectiunea Sport este dedicata tuturor celor pasionati de sport, de aceea discutiile trebuie legate de acest subiect. Mesajele fara legatura cu subiectul discutiei (off-topic), discutiile paralele vor fi sterse fara justificari de catre moderatori.

I. Reguli generale:

1. Fara spam! Nu postati mesaje monosilabice sau numai din cateva cuvinte (ex: Marsh, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un emoticon, fara text. Nimeni nu intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cat mai clari in exprimare.

2. Va rugam sa nu postati mesaje care intrerup pacea, armonia si buna-dispozitia sectiunii Sport. Discutiile trebuie sa aiba logica, sa fie fluente, agreabile, iar bagarile in seama nu sunt bine-venite. Mesajele, semnaturile si profilul nu trebuie sa contina cuvinte plasate special sa enerveze sau sa produca tensiuni intre membrii.

3. Nu sunt admise mesaje, semnaturi sau continut al profilului personal care sa contina trivialitatile strigate la galerie. Cu alte cuvinte, este interzisa insultarea membrilor punind pe seama galeriei cuvintele urite sau expresii care injosesc alte echipe sau grupuri de fani.

4. Fara nume scrise special gresit pentru a jigni sau ataca, nu este voie sa se stilceasca voit numele echipelor adverse, numele jucatorilor sau userilor de pe forum. Nu este voie sa se foloseasca la adresa fanilor, sub nici o forma, apelative ca: ciobani, javre, tigani, ciori, mamaligari etc.

II. Incalcarea regulilor de mai sus va duce la:

• avertisment (Warn) 10% - pentru postari repetate, mesaje consecutive inutile, nerespectarea formatarilor, citate inutile etc

• warn 10% + suspendare minim 5 zile - injurii, ignoranta avertismentelor si persistarea voita in greseala.

• warn 10% + suspendare minim 10 zile - recidive ale motivelor care au dus la suspendari de 5 zile.

III. Folosirea de Tag-uri neadecvate

Folosirea de tag-uri gen "asfdasdf","asfr 34qe,"lol", etc. vor duce la suspendarea contului.

Aceasta regula se va solda cu 5 zile disable la prima abatere, si 5 zile account banned pentru urmatoarele abateri care vor urma.

Orice abatere de la regula este sanctionata incepand de la warn pana la suspend, in functie de gravitatea abaterii!

Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile iar membrii forumului sunt obligati sa verifice regulamentul sectiuni respective sau FORUM RULES

Moderatorii sau administratorii forumului nu sunt raspunzatori pentru continutul mesajelor scrise de membri, carora le revine intreaga responsabilitate legala pentru ceea ce semneaza. Noi promitem sa citim majoritatea mesajelor scrise, chiar daca din cauza numarului mare de postari sau a orelor la care sint scrise, se pot scapa involuntar sau temporar. Avem rugamintea ca in cazul in care observati lucruri ce contravin regulamentului sa ne semnalati aceste abateri printr un mesaj personal. În orice altă situaţie neprevazută aici moderatorii au întotdeauna ultimul cuvânt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...