Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Otelul 2-1 Targu Mures


yasha

Recommended Posts

  • Admin

Liviu Antal a calificat campioana in sferturile Cupei Romaniei cu o reusita de senzatie!!

Embed video

Dat afara din lot si pus pe lista de transferuri, Antal a reusit sa revina si sa devina eroul de la Galati. Acesta a ratat penalty la 1-1, insa a reusit sa marcheze din foarfeca la aceeasi faza! Meciul de la Galati a degenerat pe final iar arbitrul a dictat trei eliminari la fel ca in derby-ul Steaua - Rapid de pe National Arena.

Pentru Otelul au marcat Paraschiv '51 si Antal '87, iar pentru FCM Targu Mures a inscris Subotici '81.

Otelul: Grahovac - Rapa, Sirghi, Perendija, S. Ilie - Neagu, Giurgiu - Iorga (Antal '68), Viglianti (Pena '83), Frunza - Paraschiv (Punosevac '74). Antrenor: Dorinel Munteanu

FCM Targu Mures: Albut - Vagner, Nicu, Gugu, Szilagyi - Issa Ba - Goge (Fl. Dan '46), Jamal (Didi '62), Ilyes, Bumba (Celsinho '77) - Subotici. Antrenor: Tibor Selymes

Cartonase galbene: Rapa '53, Frunza '45, Sirghi '90, Neagu '90+2, '90+3 / Ilyes '18, Fl. Dan '56

Cartonase rosii: Neagu '90+3 / Szilagyi '86, Celsinho '90+3

Dupa meci, Antal era fericit ca a reusit sa-si califice echipa in sferturile Cupei. "A fost un simplu gol, care a dus mai departe echipa in Cupa Romaniei. Chiar daca am ratat, e bine ca s-a terminat cu bine. Nu conta cine marcheaza. Orice echipa care cade cu noi mai departe este valoroasa, nu mai sunt echipe mici. Nu am avut nici o presimtire ca voi da gol, e bine ca am facut-o", a declarat Antal la DolceSport.

Antal n-a fost insa ales omul meciului, ci Paraschiv, cel care a deschis scorul cu Targu Mures. "Ma bucur ca am fost ales omul meciului, ma asteptam sa fie un joc greu. Sper sa ajungem cat mai departe in Cupă, chiar daca fiecare meci este din ce in ce mai greu" a spus Paraschiv.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...