Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Steaua Calcata In Picioare De Timisoara

Guest Alex

Recommended Posts

Care a fost de fapt echipa de B? Steaua a fost calcata in picioare la Timisoara de fosta vicecampioana de unde Becali a luat cele mai importante nume.

Sezonul catastrofal pentru Steaua continua si-n Cupa. Poli, cu 20.000 de oameni in tribune, s-a jucat cu Timisoara si a invins-o cu 2-0 prin golurile lui Goga si Ricketts.

Steaua deja s-a obisnuit sa fie calcata in picioare: Maccabi Haifa i-a dat 5 goluri, Timisoara putea sa-i dea tot atatea, dar Goga si Ricketts au ratat enorm.

Timisoara

Lepmets - Mera, Scutaru, Fl. Ilie, Sepsi - Chis, Gorobsov, Poparadu, Curtean - Goga, Ricketts

Rezerve: Kirev, Fl. Sandu, Axente, Zaluski, Popovici, Patras, Rocha

Steaua

Stanca - Mustata, Galamaz. Iliev, Latovlevici - Balan, Bourceanu, Radut, Tanase - Fl. Costea, M. Costea

Rezerve: Tatarusanu, Bicfalvi, Rosu, Rusescu, Martinovic, Nikolic, Lupu

Faze :

• Min 26. GOL TIMISOARA, 1-0! Ricketts deviaza decisiv de la 7 metri o centrare a lui Sepsi.
  • Min 51. GOL TIMISOARA, 2-0! Goga intra in careu, trage de la 13 metri, Stanca apara, mingea revine la Goga si trimite cu capul peste portarul Stelei.

"Am demonstrat ca nu suntem jucatori de B. Cand jucam cu echipe mari ne aratam adevarat fata. Cel mai important e ca ne-am calificat. Toata lumea a zis ca e un meci usor pentru Steaua, asta ne-a mobilizat. Noi ne-am dorit sa jucam meciuri tari si am demonstrat ca avem valoare. Steaua are jucatori valorosi, dar care momentan nu se ridica la nivelul clubului. Visam sa castigam urmatorul meci. Indiferent de echipa, vom juca la fel. Ar fi important sa jucam tot pe teren propriu.

N-a fost nimereala. Am reusit acele faze din dorinta de a juca cat mai bine. Am fost ales omul meciului, chiar daca n-am dat gol. Oricare dintre noi putea sa-l primeasca. Atmosfera a fost ca de obicei extraordinara. Am inteles ca de acum incolo vom juca numai in alb si negru, sa speram ca noile echipamente vor fi norocoase in continuare".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...