Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

yasha

Recommended Posts

  • Admin

Novak Martinovici a fost primul jucator care a reactionat dupa ce Galamaz a fost lovit cu bestialitate

Martinovici a innebunit in momentul in care a vazut ca Galamaz a fost lovit de un suporter. Sarbul a fost primul care sarit la bataie.

Marinovici a fost eliminat pentru ca l-a lovit pe suporter, iar Dumitru Dragomir a anuntat ca va fi judecat, conform regulamentului. Stelistul risca o suspendare.

In ciuda comportamentului controversat, majoritatea userilor www.sport.ro apreciaza atitudinea sarbului si ii transmit un mesaj: "RESPECT"!

Becali a criticat decizia centralului Robert Dumitru de a-i elimina pe Galamaz si Stanca: "Cum sa le dai rosu? Ce sa faca Marinovici? Sa stea sa il loveasca si pe el nenorocitul ala de huligan. Merita sa fie calcat in picioare ala. Putea sa aiba un cutit la el si il nenorocea pe Galamaz", a fost reactia lui Becali.

Comentariile userilor www.sport.ro de pe Facebook:

Costi Pescaru Merita rosu in conditiile in care b'astardul ala de "suporter" pleca de pe teren direct la IML! Daca nu se raspunde la violenta cu violenta uite unde se ajunge!Unde erau stewarzii?Mancau semintele spectatorilor de buna credinta pe care le-au oprit la intrarea in stadion? Amenda drastica,suspenadrea terenului 10 etape si inchisoare pt b'astardul ala!RESPECT MARTINOVIC SI STANCA!

Tudor Florin Niciodata nu merita rosu pt asa ceva.....doar si`a aparat colegu...rusine

Teo Negrea iei rosu ca iti aperi colegii. bv inteleapta decizie!

Cristi Mc sare un sarb pentru romanii nostri ca ei intre ei nu isi iau apararea:|

Ionut Tincu Constantin céea ce a facut novak făceam toti pentru prieteni nostri.arbitru trebuia săi dea rosu lu masa.

Nimeni Altul respect pentru martinovici!!!!un adevarat stelist

Dinu Stoian Felicitari Martinovici si Stanca. Colegi adevarati..

Lacatîș Alexandru de ce au luat cei 2 rosu??? pentru ca si-au aparat un coleg de un nebun???? ar trebui Liga sa le retraga cartonasele la amandoi, bineintes si suspendarea

Valentin Valentino Acordate corect cele doua cartonase, dar si decizia lui Martinovici este una fireasca ,daca avea o arma huliganul acela , poate va fi un semnal de alarma pt huligani care isi fac veacul in stadioanele noastre,,,acel atac nu e o fustrare este o decizie de a proteja echipa ,,familia'' ....!

Link to comment
Share on other sites

Arbitrul a procedat corect in acel moment ! Arbitrul e pentru jocul de fotbal nu pentru huligani si a procedat regulamentului , o sa faca recurs si gata :) nu asta e problema , ci alta .... avem niste paznici de tot rasul ! Forta Steaua :X

Link to comment
Share on other sites

  • Admin

Arbitrul a procedat corect in acel moment ! Arbitrul e pentru jocul de fotbal nu pentru huligani si a procedat regulamentului , o sa faca recurs si gata :) nu asta e problema , ci alta .... avem niste paznici de tot rasul ! Forta Steaua :X

sunt foarte curios daca acela care a intrat pe teren se ducea la arbitru si l lovea care ar fi fost reactia lui :|

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...