Admin yasha Posted November 3, 2011 Admin Share Posted November 3, 2011 Bute isi apara centura IBF pentru a opta oara duminica dimineata la Montreal. Romanul se bate cu prietenul sau Glen Johnson din Jamaica, pugilist ajuns la 42 de ani. A inceput deja razboiul dintre cei doi, odata cu conferinta de presa. "Suntem prieteni de mult timp si vom ramane la fel si de duminica. Un lucru e sigur, sambata, in ring, vom uita de aceasta prietenie. Viteza mea este cea care va face diferenta. Ne-am antrenat impreuna in 2009, dar de atunci mi-am imbunatatit stilul. Johnson va fi surprins", a declarat Lucian Bute la conferinta de presa. "Lucian are multe calitati, asta e sigur. Dar are si multe slabiciuni. Nu vi le voi spune care sunt pentru ca i le veti dezvalui. Nu ma gandesc la posibilitatea de a ma retrage, deoarece voi fi campion mondial. Fie ca va fi prin knock-out, fie ca va fi prin decizie unanima, voi castiga", a replicat pugilistul de 42 de ani, din Jamaica. Canadienii asteapta cu sufletul la gura gala de duminica dumineata. S-au vandut de mult toate biletele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxelL Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Bafta Bute !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts