Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Lucian Bute Vs Glen Johnson


yasha

Recommended Posts

  • Admin

SUPERB! BUTE SI-A APARAT PENTRU A 9-A OARA CENTURA

Bute si-a aparat pentru a 9-a oara la rand centura mondiala! Un super campion care isi mentine un palmares fabulos cu 30 de victorii si 25 de lupte castigate prin KO!

Fara infrangere, Mister KO de data asta a avut nevoie de 12 runde ca sa-si pastreze centura, dar decizia arbitrilor nu a fost cu emotii.

Bute a controlat lupta de la un capat la celalalt, scorul intermediar acordandu-i jamaicanului de 42 de ani o singura runda.

"Bute, Bute!!!", a auzit din sala de box din Canada, dar si din Romania, unde fanii au fost aproape de Bute.

TOATE FAZELE TARI DIN BUTE VS. JOHNSON

Runda 1: A inceput lupta!!! Bute incepe bine lupta cu un croseu de dreapta, Johnson este un luptator deschis la lupta mereu ofensiv, incearca sa-l loveasca pe Bute la stomac, romanul se retrage la timp.Putine lovituri in aceasta prima runda, Bute incearca un un-doi, Johnson respinge cu o combinatie de 3 pumni, dar nimeni nu-si atinge tinta. Johnson cauta corpul lui Lucian cu o lovitura cu dreapta, Bute trimite o stanga puternica ce-l dezechilibreaza pe Johnson, l-a bagat in colt, dar atunci s-a incheiat prima runda.

Runda 2: Johnson il tine la distanta pe Bute cu umarul stang scos mult in fata. Bute raspunde cu o combinatie dreapta stanga, dar nu-l atinge pe Johnson. Bute controleaza centrul ringului, Johnson ataca cu un croseu de dreapta, cea mai periculoasa lovitura a jamaicanului pana acum!Johnson ataca cu dreapta, Bute se retrageextrem de rapid, Bute ataca cu croseul de dreapta, tot cu o dreapta raspunde si jamaicanulsi final de runda! Bute stie foarte bine ca Johnson are 42 de ani si va rezista greu 12 runde in ring! Intrebarea este: cand va obosi jamaicanul?

Runda 3: Johnson este mult mai agresit in aceasta runda, Bute l-ar putea prinde cu o lovitura surprinzatoare!Un croseu de dreapta al lui Bute il loveste pe Johnson. Romanul il tine in lovituri constante de dreapta, apoi trimite o stanga. Bute ii trimite un croseu de dreapta foarte bun pe atacul lui Johnson, mai vine o combinatie de pumni, nicio lovitura decisiva pana acum. Johnson ataca cu o directa de dreapta, Bute raspunde cu doua lovituri la corp si o stanga, iar runda se incheie.

Runda 4: Bute incepe hotarat, cu o stanga la stomac, Johnson sta bine in ring, dar nu poate sa loveasca prea mult, Bute nu-l lasa. Jamaicanul ataca cu o directa de stanga, Bute se retrage, e mai tanar, e mai rapid, e in forma si e campion mondial! Johnson incearca o combinatie de pumni, Bute riposteaza cu o lovitura la stomac.Bute il baga la colt pe Johnson, dar jamaicanul fuge de acolo inainte sa inceapa atacul letal al romanului.Final de runda.

Runda 5: Johnson s-a ridicat greu de pe scaun, deja pare sa oboseasca. Scorul intermediar arata ca Johnson a controlat ultima repriza! Bute ataca cu o directa de dreapta o stanga, ambele isi rateaza tinta. Stanga lui Bute il izbeste acum pe Johnson, romanul lveste tot mai tare. Jamaicanul incearca mai multe lovituri de stanga, trimite la stomac, Bute controleaza tactic ringul, dar nu ataca. Johnson i-a trimis primul pumn in capul lui Bute, lovitura nu s-a simtit deloc. Pe final de runda, Bute incearca mai multe lovituri cu stanga, insa Johnson il cunoaste si sta bine defensiv.

Runda 6: O stanga a lui Johnson il atinge pe Bute, romanul nu are nicio problema. Schimb de lovituri reusite de jamaican, Bute incepe sa atace acum. Bute lupta acum mult mai aproape de adversarul tau. Il va astepta pana va obosi si il va ataca. Doua stangi si un uppercut il lovesc pe Johnson.Jamaicanul mai primeste o directa de stanga in figura, Bute mareste ritmul! Pe final de runda, Bute mai trimite un uppercut si un schimb de stanga-dreapta, dar Johnson inca se tine tare.

Runda 7: Bute loveste constant, se apropie de adversarul sau, trimite un schimb de 3 lovituri foarte bune la corp. Bute il baga in corzi pe Johnson, il tine in pumni si ii trimite o directa in stomac chiar inainte de a se incheia runda.

Runda 8: Bute trimite doua stangi sanatoase in Johnson, jamaicanul este mai defensiv dupa ultima runda excelenta a romanului. Asa!!! Bute trimite 3 lovituri la cap si o stanga in barbia lui Johnson, inca un croseu la cap, Bute se lupta excelent. Inca un pumn in stomac si un schimb la cap, iar runda se termina aici!

Runda 9: Sa fie oare o lupta de 12 reprize? Ultima data cand s-a intamplat asta a fost cel mai greu meci pentru Bute, cu Andrade, cand a castigat la limita. Repriza incepe cu o lovitura buna de corp a lui Bute la Johnson, super campionul nostru trimite o stanga la cap, dar jamaicanul eschiveaza foarte bine. Bute il tinteste pe Johnson in doua drepte si o directa sanatoasa de stanga, mai trimite inca o combinatie si domuna runda! Uppercut senzational al lui Bute, Johnson se resimte puternic, dar continua lupta! Bute ataca, hai Bute, se poate, trimite doua drepte in cap, ba nu, trei drepte, il tine in pumni, publicul se agita, Bute ataca in corzi, inca un uppercut si o stanga puternica in figura chiar inainte de finalul rundei. Runda SUPERBA pentru Bute!

Runda 10: Bute incepe tare, un croseu de dreapta blocat de Johnson, o stanga spre figura, un croseu apoi superb in capul lui Johnson, care oboseste vizibil. Bute l-a bagat in corzi pe Johnson, il loveste, jamaicanul revine in lupta. Bute trimite o stanga, apoi o dreapta in capul lui Johnson, jamaicanul se misca tot mai greu in ring, lupta anemic si KO-ul pluteste in aer. Bute il tine in corzi, am mai vazut cu totii filmul asta, de obicei se termina cu KO. Bute loveste bine, Johnson nu iese din corzi, dar runda se termina.

Runda 11: Incepe cum s-a terminat ultima runda, cu Johnson care se indreapta spre corzi, jamaicanul incearca sa il tina departe pe roman, Bute trimite un croseu de dreapta in cap, doua directe de stanga in corp, inca o dreapta in umar si 3 combinatii de pumni spre figura. E o lupta grea, dar controlata de Bute. Bute trimite o dreapta in capul lui Johnson, lovitura s-a auzit pana la Galati, casa din Romania a lui Bute. Un 1-2 bun la cap al lui Bute, lumea incepe sa aplaude si runda se incheie! Johnson reuseste sa reziste pana in ultima runda.

Runda 12: Bute si Johnson isi schimba pumni, jamaicanul pare mai agresiv, stie ca nu mai are nimic de pierdut. Stanga lui Bute prinde fata lui Johnson. Sala striga "Bute, Bute!!!" Pe final de runda cei doi schimba iar pumnbi, Bute l-a baga in corzi si loveste, Johnson reuseste sa raspunda, e o repriza echilibrata, dar Bute domina usor, suntem in ultimele 5 secunde si se termina aici!

BUTE E DE 4 ANI CAMPION TOTAL

Lucian Bute a castigat centura mondiala IBF in 20 octombrie 2007, la Montreal, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. Romanul si-a aparat pentru prima oara cu succes centura mondiala in 1 martie 2008, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic in repriza a zecea, pe americanul William Joppy. Al doilea meci in care Lucian Bute si-a aparat centura a fost cu mexicanul Librado Andrade, la data de 24 octombrie 2008, la Bell Centre. Atunci, romanul s-a impus la puncte, dupa 12 reprize.

Al treilea meci in care Lucian Bute si-a pus centura in joc a fost impotriva unui alt columbian, Fulgencio Zuniga, la 13 martie 2009, in care romanul l-a surclasat categoric pe adversarul sau, printr-un KO tehnic in repriza a patra. Bute si-a pus apoi din nou centura in joc, la 29 noiembrie 2009, la Quebec, in fata mexicanului Librado Andrade, pe care l-a trimis la podea dupa patru reprize.

Pugilistul roman si-a aparat pentru a cincea oara titlul mondial in fata columbianului Edison "Pantera" Miranda, intr-o gala ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Dupa ce a castigat primele doua reprize, Bute a reusit sa-l puna la podea pe Miranda in runda a treia, columbianul fiind numarat de arbitru si nemaiputand continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stanga in barbie, romanul fiind declarat invingator in minutul 1 si 22 de secunde din repriza a treia.

A sasea oara cand Lucian Bute si-a pastrat centura de campion mondial a fost la data de 16 octombrie, la Montreal, cand l-a invins tot prin KO pe americanul Jesse Brinkley. Romanul a reusit sa-l trimita la podea pe adversarul sau in repriza a noua.

In 20 martie, Lucian Bute si-a aparat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a saptea oara consecutiv, dupa ce l-a invins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic in repriza a zecea.

In 9 iulie, la Bucuresti, Bute a reusit sa-si pastreze centura pentru a opta oara dupa ce l-a invins prin KO in repria a patra pe francezul Jean Paul Mendy.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...