Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Mad Men


gexy

Recommended Posts

Proiectata in New York-ul anilor '60, drama "Mad Men", sexy si provocatoare urmareste indeaproape viata competitiva a barbatilor si a femeilor de pe Madison Avenue, o lume a publicitatii, o lume egoista, unde jucatorii cheie fac o arta din vanzari. Seria se invarte in jurul vietii lui Don Draper, care este un as in aceasta meserie, si de altfel in jurul colegilor de la Sterling Cooper Advertising Agency. In timp ce isi face jocul, atat in afaceri, cat si si viata sentimentala, el trebuie sa faca fata schimbarilor, ce nu inceteaza sa isi faca aparitia. Seria de asemenea puncteaza rolul femeii si al barbatului din aceasta era, in timp ce isi descopera adevarata latura umana ascunsa sub forma adevaratelor valori familiale.

In cel de-al doilea sezon, aceasta drama continua sa faca o confuzie intre adevar si minciuna, perceptie si realitate. Lumea din "Mad Men" isi schimba directia - poate oare Sterling Cooper sa faca fata? Intre timp viata privata a lui Don Draper, devine si mai complicata! Oare care sunt urmarile identitatii lui secrete?

---------------------------------

Un dudium de recenzii pozitive, multe premii de tot felul, buget de producție imens și numai lucruri bune despre serialul care dezvelește lumea creației publicitare New Yorkeze la începutul anilor 60, vremuri de avânt economic, când tocmai se descoperea că țigările au niscaiva efecte negative (în anii 50 erau recomandate chiar și de doctori).

Don Draper e copywriter șef la una din firmele mari de pe Madison Avenue, un tall-dark-and-handsome cu un trecut misterios, o manieră calmă ce ascunde un suflet furtunos, o nevastă ce tocmai descoperă că e extrem de anostă, doi copii la care ține cum țin eu la băutură (nu prea) și o nouă secretară.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...