Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Javier Zanetti


CEO

Recommended Posts

Are 38 de ani, dar inca mai alearga de parca acum incepe fotbalul.

Javier Zanetti este imaginea liderului complet. Joaca la Inter din 1995 si abia se simte cum a ajuns la aproape 40 de ani.

Sunt putini jucatori romani care se pot lauda ca au intalnit legende pe parcursul carierei lor, iar Chivu este unul dintre ei.

Zanetti are o poveste incredibila, in care a jucat fotbal si a muncit ca un om normal in acelasi timp, alaturi de fratele sau, Sergio, cu care nu a jucat niciodata in aceeasi echipa.

Nascut la Buenos Aires, Javier Zanetti a fost obligat sa munceasca intre meciuri si antrenamente. Alaturi de tatal sau, a lucrat la o laptarie si intr-un aprozar, unde se ducea dupa fiecare meci sa vanda cartofi si sa faca curatenie.

"Am avut o copilarie grea si imi dau seama prin ce trec copiii din Argentina acum", spune Zanetti, care a infiintat o fundatie de protectie a copiilor, PUPI.

In 1991, cand avea 18 ani, a prins primul contract profesionist, la Talleres, unde a jucat un singur sezon, pentru ca apoi sa plece la Banfield.

Zanetti a ramas in Argentina pana in 1995, cand Inter l-a transferat, fiind primul transfer din era lui Massimo Moratti la Inter Milano.

In Italia a luat 5 tiluri, 4 Cupe, 4 Super Cupe, o liga a campionilor, o Cupa UEFA si un campionat mondial al cluburilor.

Ambasador FIFA si tata a doi copii, dupa atatea trofee, Zanetti inca mai poate alerga si incearca sa mai castige inca o Liga, poate ultima, din cariera sa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...