Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Gonzalo Higuain


yasha

Recommended Posts

  • Admin

Gonzalo Higuain, fiul fostului jucator, Jorje Higuain are o istorie aparte. S-a nascut in 1987, in Franta, pe vremea cand tatal lui juca la Brest si a dobandit automat cetatenie franceze. Inainte sa implineasca un an, familia s-a intors in Argentina, asa ca pustiul Gonzalo n-a apucat sa invete nici cum se spune "Va pup, pa, sa fiti sanatosi!" in limba colegului Benzema.

Pana la 19 ani, atacantul nu a considerat insa ca are o problema. Ca pana la urma cetatenia nu e doar un cuvant trecut in buletin, e o stare de-a fi. Abia transferat la Real, nu a trecut mai mult de o luna si Domenech l-a chemat sa lupte sub steagul Frantei. "Sunteti nebuni, nu pot sa imbrac tricoul vostru! Nu stiu o boaba franceza, nu ma simt unul dintre voi. Este o alegere a sufletului, in Argentina am tot, familia si prietenii", le-a transmis Higuain acestora inainte sa isi depuna actele pentru a primi cetatenia argentiniana.

Vestea le-a picat mai rau francezilor decat ne pica noua fiecare eliminare de la inca un turneu final in care ne-am batut cu cocosii. "Dincolo de origine, dorinte sau sentimentalism, nu trebuie sa uitam ca lui Higuain i-a folosit pasaportul francez - a putut fi transferat mai usor de Real, avand in vedere statutul de comunitar!", a titrat celebrul L'Equipe pe prima pagina, dupa refuzul lui Higuain.

Si pustiul de 19 ani s-a tinut de promisiune. Le-a fost fidel pumelor si a ajuns sa fie mai iubit in Argentina decat vedeta Messi. Are 20 de meciuri pentru nationala si 12 goluri. Acum are 24 de ani doar si joaca de 4 la Real Madrid. Mereu in spatele reflectoarelor, mereu in umbra lui CR7 si a lui Raul, Higuain si-a regasit stralucirea sezonul acesta, stralucirea care l-a si facut pe fostul selectioner al Frantei sa exclame in 2007: "Asta e omul meu, trebuie sa il am!"

Are 2 hattrick-uri si 11 goluri in total pentru Real, sezonul asta, desi vine dupa o accidentare, care in mod normal iti incheie orice cariera de fotbalist. Mai ales cand joci 2 luni cu hernie de disc, de teama sa nu pierzi echipa! La finalul anului trecut, "Pipita" a fost diagnosticat cu hernie de disc, dar a continuat sa joace cu dureri incredibile, pana n-a avut parte de o a doua parere. A zburat pana la Barcelona, pentru un nou diagnostic de la doctorul Caceres, care i-a promis atacantului ca il face bine cu pastile. Nu l-a facut!

In ianuarie, rapus de boala, atacantul a acceptat in sfarsit operatia! S-a lasat pe mainile unui specialist din Chicago. A ratat finalul sezonului trecut si vrea sa isi ia revansa acum. Americanul care l-a operat se uita la fiecare meci al Realului. Si se inchina. Povestea zilele trecute in presa din Spania: "Nu imi vine sa cred ce putere are baiatul asta, sincer, nici eu nu credeam ca va mai juca fotbal vreodata. Nu e usor sa iti revii dupa hernie de disc, mai ales cand amani in mod inconstient operatia! E o minune ca joaca si va mai spun ceva. Nu e refacut 100%, inca, asa ca trebuie sa mai asteptati putin pana il vedeti pe adevaratul Higuain!".

Pai, desigur ca Higuain a intrat nerefacut pe teren sezonul asta. Nu de alta, dar incapatantul lui Mourinho povesteste ca medicul i-a spus niste chestii inainte de operatie. Si pareau niste chestii importante pentru viitorul lui :) "Doctorul era foarte afectat de ce mi se intampla mie si mi-a vorbit foarte frumos. Probabil ca a vrut sa ma incurajeze sau ceva, ca eu oricum n-am inteles mare lucru din ce imi spunea. Si de la anestezie, si pentru ca nu stiu foarte bine limba, nu stiu ce sa zic" :)

"Nu imi doresc nimic pe lumea asta decat sa ating obiectivele cu Real, sezonul asta. Campionatul si Liga Campionilor. Nimeni nu isi da seama ce simt cand imbrac tricoul Realului si cat mi-a lipsit cat am fost accidenat. Nu imi dau niciodata tricourile de joc, le pastrez pe toate.

Sunt cel mai fericit om de pe pamant si vreau sa ii fac si pe madrileni sa simta bucuria asta din plin, dar nu o sa le dau nici macar lor tricoul din finala UCL de la anul" - Gonzalo Higuain

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...