Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Daniel Miguel Alves Gomes (Danny)


yasha

Recommended Posts

  • Admin

Putin a ordonat sa se arunce cu 30 de milioane de euro dupa el. Povestea unui transfer SOCANT

Numele lui Daniel Miguel Alves Gomes nu spune nimic. Sa mai incercam cu Danny? Tot nimic? Despre asta-i vorba!

In Rusia, e supervedeta. Portughezii au aflat de el dupa ce Zenit a platit 30 de milioane de euro ca sa-l ia. Nu de la Porto, Benfica sau Sporting, ci de la Dinamo Moscova. Ok, cum a ajuns acolo?

Danny nu are tocmai poveste clasica a unui fotbalist portughez de succes. N-a dat Europa pe spate in tricoul lui Porto, n-a trecut prin lista lui Sir Alex, nici prin rapoartele de scouting ale marilor cluburi. Parea destinat unei cariere mediocre. In 2002, a fost cumparat de Sporting, care s-a convins repede cu el.|

A jucat numai 10 meciuri de campionat in 3 ani, perioada in care a mai trecut imprumut pe la clubul care il crescuse, Maritimo. Cand au auzit ca Dinamo Moscova intreaba de el, sefilor de pe Alvalade nu le-a venit sa creada. Aveau ocazia sa-si recupereze o investie de la care nu mai aveau nicio asteptare.

Cariera lui Danny incepea abia acum. Tot la Moscova au ajuns si campionii lui Mourinho de la FC Porto, Derlei si Maniche, tentati de milioanele rusilor. Danny era vazut doar ca favor pentru impresari si companie pentru cele doua vedete.

Mijlocasul s-a enervat. A schimbat rapid planul sefilor si s-a gandit ca e timpul sa arate ce stie. Maniche a inceput sa se planga de frig, lui Derlei ii era dor de Portugalia, asa ca niciunul nu a apucat sa impresioneze pe cineva. Pe Danny l-au plictisit mofturile colegilor lui. Voia sa-si vada de fotbal.

In 3 ani la Dinamo, a prins 97 de meciuri. Putin, apropiat de sefii lui Zenit, le-a soptit ca langa Kremlin e un baiat care abia asteapta sa le ia banii. Devenise cel mai important jucator la echipa lui, insa in tara lui, nimeni nu-si mai amintea ca exista. Ramasese pustiul ratacit pe la Sporting pe care Portugalia l-a trimis bonus langa vedetele Derlei si Maniche. Asta pana cand Zenit a socat pe toata lumea cu o oferta ireala: 30 de milioane de euro!

Danny a ajuns imediat la Sankt Petersburg, unde trebuia sa faca show alaturi de Arshavin, Pogrebnyak si Denisov. Cand au aflat suma de transfer, portughezii si-au dat seama ca nu-l mai pot lua in gluma. Danny a aparut imediat in nationala, langa Ronaldo si Quaresma.

Mijlocasul a avut debutul ideal la Zenit. A fost omul meciului in Supercupa Europei, castigata datorita golului marcat de el in fata lui Manchester United (2-1). S-a accidentat si n-a avut sezonul pe care il asteptau fanii.

Zenit e pe locul 2 dupa 4 meciuri in Grupa G, grupa Groazei, cum ar numi-o Mircea Lucescu si Rat, care nu mai au sanse sa mearga mai departe. Apoel e lider, cu 8 puncte, Zenit are 7 puncte, Porto 4 puncte.

Mijlocasul n-a uitat ca a devenit fotbalist in Rusia. N-are niciun sentiment de compasiune pentru 'dragoni', pe care vrea sa-i lase sa se gandeasca mai serios la campionat. Deja si-a pregatit mesajul de 'Adio'. In rusa!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...