MrMachine Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Nume in joc:MrMachine Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):-mute pentru ca am acuzat playeri de hack. Descriere scurta,35-40 cuvinte:ma numesc alex ,am 13 ani fac sport de performanta,sunt de treaba cu cine merita nu sunt o fire foarte irascibila .Ma pot controla si imi fac prieteni repede, sunt prietenos cu oricine nu conteaza daca este rom englez etc conteaza sa fie un om de treaba Adresa (ID) Skype:richard223 Nick+ID discord (obligatoriu):rDetii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:nu detin microfon momentat..si nu am discrod dar am skype Primele 7 cifre din CNP : Pe ce sectiuni esti cel mai activ: practicepvp rCat timp poti dedica serverului:In timpul scoli de la 2:00pana sau 1:00 pana la 10:00 De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:pentru ca imi place mult server-ul ,stiu de mult de server si vreau sa ajut pentru ca mai intra hackeri pe server nu o sa dau ban fara filmare.. Ai citit regulamentul?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Primesti 3 zile suspend pentru nerespectarea regulamentului secțiunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts