MarianCelmare Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Despre mine Buna ma numesc Marian si ma joc play.addicted.ro de 6 ani cand era mai mic serveru dar acu imi place mai mult de cand era mic am experianta in minecraft am 7 ani de mc Numele de mc:MarianCelmare Numele in realitate:Marian-Constantin Celmare Pedepse primite: mute 10 min pentru spam Iti merge sa intrii in confa cu staff despre ceva anume: da cum sa nu am microfon bun si pot sa vin in confa Skype: Ykry-MarianCelmare Discord: MarianCelmare Cati ani am si cd: Varsta mea 14 ani si 2022512 Ce experienta am in minecraft si ce stiu eu de addicted2.ro: Experienta de build Stiu mult de addicted2.ro ma joc de 6 ani si minecraft 7 ani Mersi Pentru Atentia Incordata Ps sectiunea Cereri nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 E a Ț-a oară când te avertizez ca ai greșit secțiunea, ti-am mai acordat si warn si tot nu te-ai potolit. Îți mai acord 50 de puncte warning pentru nerespectarea regulamentului. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts