Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Minecraft Tutorials | Cum sa securizezi un server de minecraft BungeeCord?

Dennys_69

Recommended Posts

Salut. Astazi o sa va arat cum sa securizati un server de BungeeCord. Cu totii stim ca 90% din serverele BungeeCord isi iau grief din cauza nesecurizarii corespunzatoare. Astazi o sa va invat cum sa o faceti corect.

#1. IpWhitelist

Acest IpWhitelist trebuie pus pe TOATE sectiunile serverului , inclusiv in HUB/LOBBY.

*Ce fac dupa ce l-am bagat?* Ei bine, trebuie sa va duceti in consola, deoarece pe acea sectiune nu o sa puteti intra, trebuie scris urmatoarea comanda: /ipwl addip Ip-ulBungee-ului. Asta trebuie facut pe TOATE sectiunile serverului, inclusiv in HUB/LOBBY.

Intrebare frecventa:

*Am facut asta ,dar tot nu pot intra pe sectiuni*. Ei bine ,daca iti pui aceasta intrebare, inseamna ca nu ai fost atent. La comanda trebuie pui IP-ul Bungee-ului, fara port.

#2. Config Bungee

In config-ul Bungee-ului o sa gasiti o lista cu permisiuni. Sunt 2 grupuri, users si admins. Trebuie sa stergeti toate permisiunile de la cele grupuri deoarece ele pot fii folosite inainte de login. (Acestea pot fii blocate in pasul urmator). Chiar daca faceti si pasul urmator, recomand sa stergeti acele permisiuni.

#3. Authme Bridge

Probabil toti stim ce este Authme. Care este diferenta dintre Authme/Authme Reloaded si Authme Bridge. Ei bine Authme Bridge blocheaza folosirea comenzilor BUNGEECOORD-ului inainte de login. De ex. , odata ce aveti bungeecord , exista comanda /alert. Ei bine, daca nu aveti Authme cineva poate intra pe contul dvs. si , fara sa se logheze, poate scrie /alert HACKED by X. Acest bug este frecvent intalnit. Mai grav este ca poate scrie (de ex.) /server survival si sa intre pe acea sectiune fara sa se logheze, avand acces 98% la contul dvs.

#4. UUID Spoof Fix

Din titlu descrie exact ce face, nu cred ca este nevoie de o alta precizare.

Pentru intrebari/support add skype dennyspvp.

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...