Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Prezentare

SmallGamer

Recommended Posts

Nume: Eduard

• Nick: SmallGamer
  • Oras :Polla(SA) Italia
  • Varsta: 14
  • Cum ai aflat de Addicted2.Ro?:O Storie lunga:  Ma jucam pe alte sv de mc dar un prieten mia recomandat sv asta (aveam 9 ani) am jucat putin pana finca cpu si gpu calculatoru-lui sau ars si acuma mam inceput sa joc dinou
  • Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?:E un sv bun: Staff bun bine organizat, cu mutle game-modes si minigame. Mai bun decat svr Italiane lol:)
  • O mica prezentare generala: Salut! Nume meu complet este Eduard Moraru Marius. Sunt un baiat si am par Blond in stil Italian. Studiez la Scuola compresiva Media De Amicis di Polla si fac 7-a pt niste problem de limba ,
  • Inafara de scuola fac scuola privata de musica: Saxofon si nu, nu stiu manele, doar jezz si rock :) Ma joc mai mult Minecraft si da am Minecraft Premium, inafara de Mc joc SA-MP CS:GO Fallout 4 Si Total War: Shougun 2. Joc MC de-la 7 ani (adica de-la v 1.3.2) asta explica dc joc mereu Survival.
  • Oricum asta a fost tot despre mine. Si spunemi: iti place mai mult Rock sau Jezz cu Saxofon-ul?

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...