MasteFX Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 buna! eu sunt MasteFx si am experienta in construit pe minecraft de cativa ani. sunt expert in Terraforming ma pricep bine la constructi mari si eu stau la un project cet este nevoie am stat la un project peste 10 luni si nu am renuntat , am multa vointa si am fost un builder prin ce-i mai buni pe un server foarte popular de minecarft care as dori sa nu il denumesc. Am inceput build in sfarsitu la 2015 , simt ca am o experienta de a conduce o echipa si a primi instructiuni , nu numai asta dar pot sa ajut pe alti daca au probleme cu ceva , constructile presentate sunt facute toate in creative 100% fara nici o commanda in ajutorul meu inafara de una singura /replacenear si /move. aicia va pot prezenta cateva din constructilie mele https://imgur.com/a/dkyfE toate creatilie au durat destul de mult sa le construesc si am dat tot ce am avut in ele nick MasteFx_FFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayzzee123 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Cum de nu mai stai la gamster, te-au dat afara sau vi ca si cartita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteFX Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 (edited) dar eu stiu ca tu nu te ocupi de build? te rog sa lasi echipa de build sa decida stiu ca nu iti place de mn Edited October 15, 2017 by MasteFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keralis Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Nu sunt de accord ca tu sa fii in echipa de build . Dute inapoi la gamster . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIRON Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 @MasteFX, In primul rand, nu in aceasta categorie se face o cerere de builder. Exista o categorie pe acest forum dedicata pentru cererile de builder. Linkul este asta: http://addicted2.ro/forum/2036-cereri-builder/ In al doilea rand, cererea ta are mari sanse sa fie respinsa. De ce? Daca vrei sa fii builder, trebuie sa respecti un model, impus de noi, care de pe urma lui noi te putem accepta sau nu. Modelul il gasesti mai jos: In concluzie, va trebui sa reformulezi cererea asa cum trebuie. Multumesc de intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts