Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere Builder


MasteFX

Recommended Posts

buna! eu sunt MasteFx si am experienta in construit pe minecraft de cativa ani. sunt expert in Terraforming ma pricep bine la constructi mari si eu stau la un project cet este nevoie am stat la un project peste 10 luni si nu am renuntat , am multa vointa si am fost un builder prin ce-i mai buni  pe un server foarte popular de minecarft care as dori sa nu il denumesc. Am inceput build in sfarsitu la 2015 , simt ca am o experienta de a conduce o echipa si a primi instructiuni , nu numai asta dar pot sa ajut pe alti daca au probleme cu ceva , constructile presentate sunt facute toate in creative 100% fara nici o commanda in ajutorul meu inafara de una singura /replacenear si /move.

aicia va pot prezenta cateva din constructilie mele https://imgur.com/a/dkyfE

 

toate creatilie au durat destul de mult sa le construesc si am dat tot ce am avut in ele

nick MasteFx_FFS

 

Link to comment
Share on other sites

@MasteFX,

 

In primul rand, nu in aceasta categorie se face o cerere de builder. Exista o categorie pe acest forum dedicata pentru cererile de builder. Linkul este asta: http://addicted2.ro/forum/2036-cereri-builder/

In al doilea rand, cererea ta are mari sanse sa fie respinsa. De ce? Daca vrei sa fii builder, trebuie sa respecti un model, impus de noi, care de pe urma lui noi te putem accepta sau nu. Modelul il gasesti mai jos:

In concluzie, va trebui sa reformulezi cererea asa cum trebuie.
Multumesc de intelegere.

:tc:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...