Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Steaua -Aek Larnaca


Calipso

Recommended Posts

Steaua - AEK Larnaca se joaca in aceasta seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, cu incepere de la ora 22.05. Meciul este decisiv pentru stelisti, fiind ultima etapa in grupa J din Europa League.

Nici daca obtine victoria cu Larnaca, Steaua nu se va califica in primavara europeana decat cu o conditie: Schalke sa nu piarda cu Maccabi Haifa. Partida Steaua - AEK Larnaca va fi in direct pe Pro TV si LiveText pe MondoNews.ro de la ora 22.05. Reporterii Mondo News vor transmite partida in direct de pe National Arena.

Antrenorul ros-albastrilor, Ilie Stan, a declarat ca

AEK Larnaca este o echipa foarte puternica si organizata, mai ales ca au schimbat recent antrenorul, subliniind ca se bazeaza pe dorinta jucatorilor de a se califica.

"Pana in acest moment am reusit doar sa aducem publicul la stadion, dar trebuie sa ne realizam si obiectivele, sa facem performanta. AEK Larnaca este o echipa foarte puternica si organizata, mai ales ca au si schimbat antrenorul de curand. Eu ma bazez pe dorinta jucatorilor de a se califica.

Le voi cere sa se concentreze la ceea ce au de facut pe teren, si sa nu se gandeasca la meciul de la Haifa. Am discutat cu Marica si dupa jocul din Germania si mi-a spus ca nu se pune problema sa mearga in Israel in vacanta", a declarat Ilie Stan inainte de meciul cu cipriotii.

Record de audienta pe National

Va fi record de audienta pe National Arena, fiind vandute 49.950 de bilete, motiv pentru care suporterii sunt rugati sa vina mai devreme pe stadion.

FC Steaua a anuntat pe site-ul oficial ca a vandut 49.950 de bilete pentru meciul cu AEK Larnaca.

"In acest moment sunt vandute 49.950 de bilete si din acest motiv clubul nostru face un apel catre toti spectatorii sa vina din timp la stadion pentru a evita aglomeratia ce se poate crea la portile de acces. Accesul in stadion va fi permis incepand cu ora 20.05", a anuntat steauafc.com.

Masuri de ordine publica pe stadionul Arena Nationala

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal dintre echipele Steaua si Larnaca, din cadrul grupei J a U.E.F.A. Europa League.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor de acces, pentru a se evita disconfortul creat de aglomeratia ce s-ar putea produce la intrarea in arena sportiva, prin turnicheti.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente, subliniind ca nu vor fi tolerate nici un fel de actiuni de natura sa tulbure buna desfasurare a acestui eveniment.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevic - Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Rusescu, Nikolici. Antrenor: Ilie Stan

AEK Larnaca: Negri - Demetriu, Murillo, Hofland, De Cler - Van Dijk, Ruben Gomez - Priso, Gonzalo Garcia, Linssen - Pintado. Antrenor: Leon Vlemmings

Arbitri: Said Ennjimi, ajutat de Frederic Cano si Eric Dansalaut (toti din Franta).

Clasament:

1 Schalke 11 puncte

2 Steaua 8

3 Macabi 6

4 AEK Larnaca 5.

Edited by Vlad
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...