Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Incredibil! Ultimul Steaua - Twente S-A Jucat Cu 500 De Fani In Tribuna!


Guest Alex

Recommended Posts

Dintr-o grupa cu Fenerbahce, Twente si Sheriff, Steaua n-a putut sa se califice, in 2009. Acum, va juca din nou impotriva olandezilor, in saisprezecimile Europa League.

incredibil-ultimul-steaua-twente-s-a-juc

La partida din Ghencea, din urma cu doi ani, Steaua lui Stoichita a avut doar 500 de suporteri in tribune. Fanii n-au fost dispus sa stea doua ore in frig pentru un meci care se juca pentru nimic.

"N-au venit mai mult de 500 de suporteri in 2009, a fost un frig incredibil. Acum, Steaua are alte sanse. Spiritul Stelei renaste prin prezenta publicului in numar foarte mare la stadion! Nu prea mai conteaza ca se joaca in deplasare sau acasa in fotbalul de azi, trebuie sa faci tot sa castigi in conditiile pe care le ai. Nu cred ca Twente se bucura ca a picat cu Steaua, n-a jucat niciodata vreo semifinala sau finala de cupa europeana", a spus Mihai Stoichita la sport.ro.

"Twente nu mai are echipa pe care a avut-o acum doi ani, e cu totul altceva. E o tragere buna pentru noi, am picat bine. Si eu am avut jucatori buni la vremea aia, acum sunt altii, poate mai buni. Steaua are un mare atu in publicul care va veni sa o sustina.. Vor lua jucatori pe posturile unde au probleme, pe Dananae, pe Chipciu, se vor intari. Cred ca sansele de calificare sunt egale", a mai comentat Stoichita.

Sursa :

www.sport.ro

Edited by Vlad
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...