Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

STUDIU: Majoritatea angajaţilor cred că ar fi mai productivi dacă ar lucra într-un mediu cu mai puţin zgomot (Business)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

zgomot.jpg?width=150&height=120

Zgomotul la locul de muncă este o problemă care afectează productivitatea angajaţilor şi le reduce satisfacţia. Potrivit specialiştilor, mulţi angajaţi consideră un mediu liniştit un beneficiu, la fel ca salariul atractiv sau abonamentul la sală.

 

Un studiu comandat de Plantronics în 2017 asupra efectelor zgomotului la locul de muncă a relevat că 94% dintre respondenţi s-au declarat convinşi că ar putea face mai mult la serviciu într-un mediu mai liniştit, iar 53% au fost de acord că zgomotul de fond le reduce satisfacţia.

 

Foto: Annie Spratt/Unsplash

 

„Aceste informaţii pot fi importante pentru manageri şi antreprenori pentru că aduc noutăţi în lista de propuneri atractive pe care companiile le pot prezenta atunci când recrutează. Modul de lucru se schimbă şi în special în zonele cu zgomot puternic de fond, precum call center, zgomotul şi perturbarea reprezintă probleme mai mari decât îşi închipuie cei mai mulţi dintre manageri, şi pot avea efecte negative asupra angajamentului şi productivităţii angajaţilor”, este de părere Heidi Butler, Regional Manager - Eastern Europe Plantronics.

Cercetarea relevă şi faptul că 64% din respondenţii la studiul citat au spus că posibilitatea de a se putea izola de zgomot şi sursele de perturbare a atenţiei le-a mărit productivitatea.

 

Un alt studiu a arătat că poate dura până la 23 de minute, în medie, ca o persoană să îşi recâştige concentrarea, după ce atenţia i-a fost distrasă.

(...)

Cuvinte cheie: zgomot, angajati, mediu, productivitate

Subiecte asemănătoare:
» Plantronics: Numărul angajaţilor care muncesc în birouri a scăzut simţitor, datorită noilor tehnologii care permit lucrul de la distanţă
» Angajaţi ai unui centru de service Samsung sunt acuzaţi că au accesat imagini private ale unei tinere care şi-a dus telefonul la reparat
» O agenţie de spionaj cibernetic nu găseşte angajaţi, deoarece Google şi Facebook plătesc de cinci ori mai mult
» STUDIU: Un angajat din 11 din Cluj-Napoca lucrează în IT, iar numărul companiilor din domeniu a crescut cu 75% în şase ani
» Mai mulţi angajaţi extenuaţi ai Amazon au fost luaţi cu ambulanţele după ce au leşinat

Articol original - STUDIU: Majoritatea angajaţilor cred că ar fi mai productivi dacă ar lucra într-un mediu cu mai puţin zgomot, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
EbzaEvzxEs4

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×