Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

12 persoane au fost arestate în 2017 în urma scurgerilor de informaţii din cadrul Apple (Business)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

apple-jail-640.jpg?width=150&height=120

Deja scurgerile de informaţii despre noi smartphone-uri high-end sunt la ordinea zilei, însă asta nu înseamnă că nu se fac eforturi pentru a limita informaţiile care ajung în public înainte de vreme. Se pare însă că Apple ia aceste lucruri foarte în serios, anunţând pe un blog intern că în 2017 nu mai puţin de 12 persoane care au furnizat informaţii către presă au fost arestate. Ironic, informaţia aceasta era privată, destinată doar pentru uz intern, însă aceasta a ajuns cumva pe internet.

apple-jail-640.jpg?width=640&height=405

Bloomberg a primit acces cel mai probabil de la un angajat Apple la documentul publicat de Apple, în care se vorbeşte exclusiv despre scurgerile de informaţii din interiorul companiei. În 2016, mai multe leak-uri au fost făcute direct de angajaţii Apple decât de partenerii care furnizează componente (aproximativ 100), în timp ce în 2017 au fost prinşi 29 de persoane care au oferit informaţii către presă. Dintre aceştia 12 au fost arestaţi.

Apple avertizează angajaţii că pot ajunge în închisoare sau pot fi amendaţi cu sume foarte mari de bani pentru furtul de informaţii confidenţiale şi pentru pătrunderea neautorizată în reţele private, în cazul în care aceştia accesează documente la care nu ar avea acces în mod normal. Mai mult, angajaţii sunt descurajaţi să ţină legături cu diverse contacte din presa de specialitate.

Anul trecut, dezvăluire iPhone X a fost făcută înainte de termen de către fiica unui angajat Apple care a filmat telefonul în mare detaliu cu câteva zile înainte de evenimentul de lansare. Aceste situaţii vor fi probabil mai rare de acum înainte, întrucât Appl pare să ia aceste situaţii foarte în serios.

 

(...)

Cuvinte cheie: apple, leak, smartphone, iphone

Subiecte asemănătoare:
» Apple pregăteşte un iPhone X într-o culoare nouă
» Xiaomi lansează Black Shark, primul său smartphone de gaming
» Garanţia pentru acumulatorul din Apple Watch S2 a fost extinsă
» Samsung pregăteşte o variantă de Galaxy S9 asemănătoare cu iPhone X
» Samsung lansează Galaxy J2 Pro, smartphone-ul cu Android fără acces la internet

Articol original - 12 persoane au fost arestate în 2017 în urma scurgerilor de informaţii din cadrul Apple, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
VzCj8quYr-o

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×