Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Samsung propune un design de smartphone Galaxy cu „breton” (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

samsung-notch-full-640.jpg?width=150&hei

Ne-am obişnuit să vedem tot felul de design-uri mai mult sau mai puţin ciudate în brevetele înregistrate de Samsung, însă cel mai nou nu este nici ieşit din comun şi nici foarte original, ci doar surprinzător din partea companiei. Chiar dacă există şanse mari ca un smartphone precum cel din imagini să nu fie lansat niciodată de către Samsung, compania pare că ia măcar în considerare posibilitatea de a lansa un smartphone cu „breton”, similar cu iPhone X de la Apple şi restul de „clone”.

samsung-notch-full-640.jpg?width=640&hei

Brevetul în cauză a fost înregistrat în China pe data de 30 martie 2018, deci cu mult după ce mai multe modele de smartphone-uri cu design similar au ajuns pe piaţă. Imaginile descriu un design foarte asemănător cu iPhone X, fiind singurul alt telefon care nu are o ramă mai groasă în partea de jos. De asemenea, „bretonul” este destul de lat, imaginile descriind fie un sistem dual-camera, fie o cameră normală şi un cititor de iris, în centrul lor fiind poziţionat difuzorul pentru apeluri.

În rest, telefonul pare să aibă un design „standard” pentru seria Samsung Galaxy S, cu ecran curbat pe laterale şi un spate din sticlă. Curioasă este însă amplasarea camerelor foto în colţul din stânga sus, un design care aminteşte de modelele iPhone 7 şi 8  Plus. De asemenea, lipseşte cu desărvârşire un buton pentru Bixby, în timp ce jack-ul pentru căşti este în continuare prezent în partea de jos, lângă port-ul USB Type-C. Un alt element care lipseşte este senzorul de amprentă, acesta putând fi însă integrat în display.

Este posibil ca acest design să nu fie folosit în următoarele modele high-end ale companiei, întrucât Galaxy Note9 este aşteptat cu un design similar cu cel de pe Note8, însă cu mici modificări în special în partea din spate, unde senzorul de amprentă ar putea fi mutat sub cameră, sau eliminat complet în favoarea unei soluţii integrate în display. Să fie oare acesta Galaxy S10? Galaxy S X? Vom afla mai multe în cazul în care compania chiar ia în calcul realizarea acestui proiect.

 

(...)

Cuvinte cheie: samsung, galaxy, smartphone, android, brevet

Subiecte asemănătoare:
» Apple pregăteşte un iPhone X într-o culoare nouă
» 12 persoane au fost arestate în 2017 în urma scurgerilor de informaţii din cadrul Apple
» Xiaomi lansează Black Shark, primul său smartphone de gaming
» Huawei ar putea lansa un smartphone pliabil înaintea rivalului Samsung
» Samsung pregăteşte o variantă de Galaxy S9 asemănătoare cu iPhone X

Articol original - Samsung propune un design de smartphone Galaxy cu „breton”, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
u1gi30czoAY

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×