Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Microsoft pregăteşte tablete Surface mai ieftine pentru a concura cu noul iPad (Tablete)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

303387-microsoft-surface-with-windows-rt

În acest moment, Apple nu prea are concurenţă serioasă pe piaţa de tablete ieftine. În timp ce seria iPad Pro se luptă cu alternativele cu Windows 10 din gama Surface şi Surface Pro, piaţa de tablete ieftine cu Windows sau Android este destul de pustie. Microsoft pare însă să îşi dorească o prezenţă şi pe acest segment, chiar dacă ultima sa încercare sub forma modelelor cu Windows RT a eşuat lamentabil în urmă cu şase ani.

Conform Bloomberg, Microsoft pregăteşte o nouă gamă de tablete Surface accesibile, cu preţuri undeva în jurul a 400 de dolari (iPad-ul nou costă 330 dolari). Acestea ar urma să fie echipate cu ecrane de 10” şi cu un design uşor schimbat, cu margini rotunjite şi cu un stand vertical integrat, ţinta tabletelor noi fiind studenţii. Sistemul de operare integrat este Windows 10 Pro, lucru care va asigura compatibilitate cu multe aplicaţii desktop, pe lângă aplicaţiile din Microsoft Store.

303387-microsoft-surface-with-windows-rt

La capitolul specificaţii nu este tocmai clară platforma hardware, însă există detalii despre conectivitate, autonomie şi partenerul pentru chipset-uri. Tabletele Surface din gama ieftină vor fi mai uşoare cu 20% decât modelele „Pro”, vor oferi cu patru ore mai puţină autonomie (adică 9,5 ore) şi vor fi bazate pe procesoare Intel (probabil modele din gama Core M). Acestea vor fi primele tablete Microsoft cu mufă USB Type-C pentru încărcare şi conectare de accesorii.

Se pare că Microsoft pregăteşte pentru noile tablete şi o nouă gamă de accesorii mai ieftine, precum o husă cu tasatatură, un stylus şi un mouse. Tabletele nu vor fi livrate cu tastaturi în pachet asemeni modelelor Pro. La capitolul configuraţii, tabletele sunt aşteptate în versiuni cu 64 sau 128 GB stocare internă, cât şi în variante cu modem LTE.

Nu este clar când va fi făcut anunţul din partea Microsoft, însă având în vedere cât de detaliate sunt aceste informaţii, probabil că acesta va fi făcut foarte curând. Microsoft are de obicei un anunţ programat şi pentru vară, pentru a putea vinde noi produse în cadrul programului de reduceri anual „back to school”. Având în vedere că aceste tablete sunt orientate către educaţie, nu ar fi ieşit din comun să aflăm detaliile complete despre noile tablete Surface ieftine în următoarele două sau trei luni.

 

(...)

Cuvinte cheie: microsoft, surface, ipad, tabletă, windows 10

Subiecte asemănătoare:
» Surface Hub 2 de la Microsoft doreşte să schimbe modul în care colaborăm cu colegii de birou
» Microsoft pune capăt scandalului Flickergate, acceptând să înlocuiască gratuit tabletele Surface 4 cu ecran defect
» Microsoft aduce noul Timeline din Windows 10 şi pe dispozitivele cu sistem Android
» Linksys a lansat WRT32X, primul router de gaming pentru console Xbox
» Adopţia Windows 10 este mai mică decât spera Microsoft, dar este într-o continuă creştere

Articol original - Microsoft pregăteşte tablete Surface mai ieftine pentru a concura cu noul iPad, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
wSvyTOwsQPo

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×