Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Construcţia din sticlă a lui OnePlus 6 nu afectează prea mult rezistenţa telefonului [VIDEO] (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

oneplus-test-640.jpg?width=150&height=12

OnePlus 6 abia a fost anunţat în mod oficial, iar comenzile vor începe săptămâna viitoare, pe data de 22 mai, însă deja câţiva influenceri au primit telefonul pentru testare. Desigur, fiind un dispozitiv echipat cu cel mai puternic hardware de pe piaţă, puţini se aşteaptă ca acesta să dezamăgească la capitolul performanţă, însă acum că telefonul este realizat aproape în totalitate din sticlă, există câteva motive de îngrijorare la capitolul rezistenţă. Din fericire, JerryRigEverything a publicat deja un clip complet în care trece telefonul prin toate testele sale „brutale”.

oneplus-test-640.jpg?width=640&height=36

Chiar dacă OnePlus 6 este probabil cel mai ieftin flagship de pe piaţă, compania nu pare să fi făcut economie atunci când vine vorba despre calitatea materialelor de construcţie. Ambele părţi ale telefonului sunt acoperite cu Gorilla Glass 5 de la corning, care nu se zgârie foarte uşor şi care ar trebui să reziste la mici căzături, însă nu ar trebui să ne aşteptăm la o rezistenţă mai bună decât în cazul altor modele concurente realizate complet din sticlă.

Marginile şi butoanele sunt realizate dintr-un metal lucios, foarte rezistent, iar între rama metalică şi sticla de pe partea din faţă există un strat de plastic care absoarbe şocurile şi poate salva sticla de la crăpare. Telefonul are deja o folie de plastic aplicată peste display din fabrică, deci nu va trebui să vă îngrijoraţi de zgârieturi pe suprafaţa ecranului.

Fiind un smartphone bazat pe ecran OLED, acesta este deteriorat iremediabil atunci când este aplicată căldură excesivă, deci ar trebui să îl ţineţi departe de un foc de tabără, de aragaz sau de un şemineu, în timp ce structura sa este destul de „ţapănă” încât să nu se îndoaie nici atunci când este aplicată forţă excesivă.

Se pare că OnePlus 6 este la fel de bine construit precum alte smartphone-uri de top de pe piaţă, chiar dacă poate fi cumpărat la jumătate din preţul acestora.

 

(...)

Cuvinte cheie: oneplus 6, smartphone, hardware, test

Subiecte asemănătoare:
» Smartisan R1: primul smartphone cu 1 TB stocare pe suport UFS 2.1
» OnePlus anunţă OnePlus 6, noua pereche de căşti Bullets Wireless, preţul şi data de lansare
» Nokia X6 a fost anunţat în China. Smartphone-ul vine cu „breton”, spate din sticlă şi preţ competitiv
» Honor 10 de la Huawei ajunge în Europa cu hardware de P20 şi preţ mult mai mic
» Galaxy A6 şi A6+, modelele mid-range de la Samsung, se lansează în România

Articol original - Construcţia din sticlă a lui OnePlus 6 nu afectează prea mult rezistenţa telefonului [VIDEO], de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
_lkRRApTbgk

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×