Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Samsung va livra chipset-uri Exynos către alţi producători. ZTE ar putea fi printre clienţi (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

samsung-exynos-640.jpg?width=150&height=

Samsung este cel mai mare producător de cipuri din lume, însă până în prezent compania s-a ocupat în principal de dezvoltarea de chipset-uri pentru dispozitivele proprii şi şi-a oferit serviciile către alte companii pentru manufacturarea de modele proprietare (Apple este un client Samsung, de exemplu). Începând cu anul 2019, compania plănuieşte să ofere chipset-urile Exynos spre vânzare către alţi producători de dispozitive, printre care se află şi ZTE, compania care nu mai are voie să folosească componente americane.

În trecut, Samsung a oferit chipset-uri Exynos către compania Meizu şi Lenovo, care au lansat câteva modele mid-range echipate cu acestea. Întrucât Meizu nu este un producător foarte mare, probabil că la momentul respectiv Samsung a livrat doar surplusul rezultat din producţie, însă din 2019 compania va produce cipuri special pentru a fi vândute către parteneri. În cazul Lenovo, această înţelegere a fost probabil un test pentru a vedea ce se poate face cu tehnologie Samsung.

samsung-exynos-640.jpg?width=640&height=

Deja compania este în discuţii cu mai multe companii care produc smartphone-uri care ar putea fi interesate de a diversifica puţin oferta, majoritatea folosind chipset-uri de la Qualcomm sau de la MediaTek. Întrucât ZTE nu mai are voie timp de şapte ani să folosească componente americane, iar Taiwan-ul a pornit o investigaţie proprie pentru a decide dacă va mai permite companiilor sale să lucreze cu aceasta, Samsung pare să fie soluţia ideală în acest moment.

Samsung este o companie coreeană, care îşi dezvoltă propriile tehnologii, în timp ce Coreea de Sud şi Coreea de Nord au pornit discuţii diplomatice în urmă cu doar câteva săptămâni pentru a încheia un acord de pace. Astfel, restricţiile către Coreea de Nord ar putea fi slăbite, iar ZTE ar putea în continuare să livreze dispozitive către această ţară, mai ales dacă sunt bazate pe componente din Coreea de Sud.

Singura problemă pe care ZTE ar trebui să o rezolve este cea a software-ului, întrucât Androidul este tot o tehnologie americană şi în teorie nu are voie să o mai folosească. Samsung a dezvăluit că în prima jumătate a anului 2019 va dezvălui primul său partener pentru chipset-urile Exynos. Nu este clar când vor ajunge şi primele dispozitive pe piaţă.

 

 

(...)

Cuvinte cheie: samsung, exynos, zte, chipset

Subiecte asemănătoare:
» Samsung livrează noi versiuni de culoare pentru seriile Galaxy S9 şi S9+
» Galaxy A6 şi A6+, modelele mid-range de la Samsung, se lansează în România
» Donald Trump ar putea salva compania chineză ZTE
» Samsung ar putea renunţa la numele „Gear” pentru produsele din gama wearables
» Samsung mai pregăteşte un smartphone mid-range. Iată ce ştim despre Galaxy A Star

Articol original - Samsung va livra chipset-uri Exynos către alţi producători. ZTE ar putea fi printre clienţi, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
5763czn0Z2g

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×