Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Google Pixel 3 XL a fost depistat în mâinile unui utilizator din Canada (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

pixel-3-xl-leak-mobilesyrup-1-840x428-64

Am văzut în ultima perioadă destule imagini „neoficiale” cu Pixel 3 XL, primul model de smartphone cu ecran decupat de la Google, însă acum vedem şi telefonul în plină glorie, fotografiat pe ascuns în libertate. Se pare că cineva din oraşul Toronto (Canada) care merge des cu metroul are un astfel de dispozitiv şi îl foloseşte pe post de telefon personal şi nici nu se sfieşte să îl acopere cu o husă. Astfel putem confirma câteva dintre zvonurile despre acest dispozitiv.

pixel-3-xl-leak-mobilesyrup-1-840x428-64

Imaginile realizate în metroul din Toronto prezintă un dispozitiv exact aşa cum l-am văzut în imaginile „spion”. Acesta beneficiază de un ecran mare, cu un decupaj pe măsură în partea de sus a display-ului, un element mai pronunţat decât pe toate celelalte dispozitive cu design similar de pe piaţă. Acesta pare să beneficieze de două camere foto pe partea din faţă şi de un difuzor mai mic pentru apeluri. De asemenea, marginile laterale sunt aproape inexistente, însă în partea de jos poate fi observată o „bărbie” foarte pronunţată, probabil la fel de mare precum notch-ul din partea de sus.

Motivul pentru care acest telefon pare să aibă o parte neagră atât de mare sub display pare să fie încăpăţânarea celor de la Google pentru integrarea de difuzoare stereo pe partea din faţă, ceva ce am văzut şi pe generaţiile precedente de telefoane Google Pixel.

pixel-3-xl-leak-2-840x630-640.jpg?width=

Este prima dată când putem vedea şi spatele telefonului într-o imagine mai clară, unde poate fi observat design-ul specific seriei Pixel. Este vorba despre o bucată de sticlă în  partea de sus şi un capac din aluminiu în rest. Astfel putem confirma şi faptul că telefonul nu oferă decât o singură cameră foto pe partea din spate, însă nu putem vedea senzorul de amprentă, care ar trebui să se regăsească undeva în partea de sus a telefonului, acea zonă fiind acoperită de mâna utilizatorului.

Aceste imagini par a fi reale, însă ca în cazul oricărui leak, există posibilitatea de a fi false. Având în vedere cât de multe surse anonime au raportat aceleaşi detalii despre Pixel 3 XL, sunt slabe şanse ca imaginile să nu fie reale. Este curios însă faptul că Google a încredinţat telefonul înainte de lansare unui utilizator (probabil angajat Google), care nu se oboseşte nici măcar să îl ascundă atunci când îl foloseşte în public.

 

(...)

Cuvinte cheie: Google, Pixel 3 XL, smartphone, android, android pie

Subiecte asemănătoare:
» Samsung Galaxy Note9 - Unboxing şi primele impresii [VIDEO]
» Google aduce opţiunea pentru rechemarea email-urilor trimise accidental şi în aplicaţia Gmail pentru mobil
» Samsung Galaxy Note9 iese campion în testele de rezistenţă. Telefonul are însă o problemă cu butoanele laterale
» Vivo X23: un nou smartphone chinezesc cu „breton” mic şi senzor de amprentă în display
» Huawei Mate 20: primele imagini „neoficiale” cu noul flagship dezvăluie un „breton” minimalist

Articol original - Google Pixel 3 XL a fost depistat în mâinile unui utilizator din Canada, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
ovBrV1JFKig

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×