Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
AdrianPopa1998

Regulament

Recommended Posts

Regulament general Play.Addicted2.Ro

 

Următoarele reguli sunt destinate tuturor jucătorilor de pe server-ul play.addicted2.ro. Acest set de reguli este conceput pentru a menține ordinea și disciplina pe server și de a nu cauza haos. Încălcarea unei reguli din acest regulament atrage după sine diferite consecințe. Mai jos veți întâlni regulile cât și sancțiunile pentru încălcarea respectivei reguli.

 

⮚ Este interzis sa faci reclamă unui alt server pe oricare dintre secțiunile Addicted2. Considerăm reclama cel mai josnic mijloc de promovare.
Sancțiune: Ban Permanent

 

⮚ Multi-account-ul este interzis. Aveți dreptul sa dețineți maxim 3 conturi personale. În cazul în care, din diverse motive, depășiți această limită, intrați pe serverul de discord discord.gg/6sYp8bn și contact GoodJobSteve sau pe skype: live:popagabriel580.
Sancțiune: Ban Ip Permanent

 

⮚ Este interzis să faci reclamă indirectă altui server. De asemenea, este interzis să faci reclamă unui grup de discord / skype / facebook / canal de youtube sau site.
Sancțiune: Mute 4h

 

⮚ Se interzice folosirea sistemelor trap pentru a câștiga iteme. De asemenea, aici se includ și tpa + kill / tpahere + kill. Excepție de la această regulă face secțiunea Factions.
Sancțiune: Jail 12h

 

⮚ Se interzice folosirea abuzivă a CAPS LOCK-ULUI. Un jucator poate scrie maxim 3 cuvinte cu CAPS într-o frază, dacă această propoziție conține doar 3 cuvinte scrise cu CAPS, acesta se sancționează fară a mai avertiza jucatorul respectiv.
Sancțiune: Mute 15m

 

⮚ Trebuie să ai un limbaj adecvat! Orice cuvânt obscen sau jignitor scris pe chat va fi sancționat se include si denaturarea sau pocirea  numelului .Se exclud unele expresii în engleză des folosite, spre exemplu WTF sau alte expresii de genul.
Sancțiune: Mute 20m

 

⮚ Este permisă prelungirea cuvintelor cu maxim 5 caractere. Orice abatere de la această regulă se sancționează.
Sancțiune: Mute 15m

 

⮚ Spam-ul pe chat, cât și spam-ul avoid sunt interzise. Se consideră spam orice cuvânt sau frază repetativă, scrisă de cel puțin 3 ori. Spam-ul avoid înseamnă să scrii 1 fraza de 2 sau o singură dată la un interval de timp scurt. (Minim 1 minut).
Sancțiune: Mute 20m

 

⮚  Nu aveți voie sa faceți spam folosind comanda /f tag. Această acțiune se sancționează.
Sancțiune: Tempban 2h și disband facțiunii.

 

⮚  Pe secțiunile Skypvp și Assassins, este interzis să ai un team, la pvp, mai mare de 3 persoane, indiferent dacă sunt sau nu din clan.
Sancțiune: Jail 4h.

 

⮚  Într-o cerere de trial-helper, la întrebarea ai citit regulamentul, se va răspunde cu rip Zabuza demonul.
Este interzis să iți dai sethome pe protecția sau în apropierea acesteia, fară acordul persoanei, cu scop de a-l chinui, omora sau a-l deranja. Excepție de la această regulă face secțiunea Factions.
Sancțiune: Tempban sau Jail 12h.

 

⮚  Sunt interzise mod-urile de tip hack. Este permis să ai Forge, cu condiția ca în acel mod să ai doar mod-uri vizuale. În cazul unui control, ai fost prins folosind forge, v-a trebui să dai o poza completă din esc > mods. În cazul refuzului se sancționează .

De asemenea se mai exclud modurile vizuale prin care puteți vedea armura sau uneltele adversarilor.
Sancțiune: Tempban 7d

 

⮚  Afk este permis.

 

⮚  Limbajul vulgar sub formă agravata față de gradele staff este interzis. În aceasta regula se încadrează și tupeul față de gradele staff. Dacă aveți orice problemă legată de staff și activitatea acestora, vă așteptăm cu un topic în secțiunile destinate.
Sancțiune: Tempban 2h

 

⮚  Este interzis să ai un nume obscen pe server.
Sancțiune: Ban permanent

 

⮚  Abuzul de orice bug găsit pe server este interzis. Dacă ai găsit un bug, te rugăm să îl raportezi imediat pe forum: www.addicted2.ro sau discord discord.gg/6sYp8bn ori unui membru staff.
Sancțiune: Tempban 14d

 

⮚  Cerșitul de grade, iteme din gamemode, fly sau alte beneficii de la admini / operatori sau administratori este interzisa.
Sancțiune: Mute 30m

 

⮚  Spam-ul cât și off-topic-ul sau limbajul obscen sunt interzise pe /helpop. /helpop este o comanda prin care cereți ajutor staff-ului secțiunii, nu un chat public. Înainte de a fi sancționat cu tempban 2h, staff-ul este obligat sa acorde 3 avertismente prin 3 kick-uri.
Sancțiune: Tempban 2h

 

⮚  Camp-ul este interzis pe orice secțiune pe care e permis pvp-ul.
Sancțiune:  Jail 4h

 

 

⮚  Pe secțiunea Survival 1.13.1 este interzis să pui protecție pe insula principală din end. (Insula pe care se spawnează dragonul).
Sancțiune: Scoaterea protecției și Tempban 6h

 

⮚  Este interzisa cerșirea de iteme sub pretextul peretele donatorilor, această acțiune provocând spam.
Sancțiune: Mute 20m

 

Gradele primite prin donație, cele de donator, nu se pot schimba cu grade staff (admin, moderator, helper), încălcarea acestei reguli duce la remove.

Conducerea serverului play.addicted2.ro poate lua decizii în afara regulamentelor, atunci când se urmărește buna funcționalitate a server-ului.
Orice daună/pagubă adusă serverului, atât financiară cât și tehnica, orice stricăciune, orice clădire sau construcție demolată sau griefată în mod intenționat pe serverul
play.addicted2.ro duce la scoaterea gradului FARĂ NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU ȘANSĂ DE RECUPERARE A ACESTUIA!

  • Like 3
  • Haha 1
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×