Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Cât de bine rezistă POCOPHONE F1, cel mai ieftin telefon puternic, la abuzuri fizice (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

pocophone-f1-bend-640.jpg?width=150&heig

POCOPHONE F1 a întors multe priviri, în special datorită hardware-ului său puternic, la un preţ extrem de mic, similar cu cel al telefoanelor mid-range din gama inferioară. Desigur, compromisurile faţă de alte modele mai scumpe sunt evidente, componente precum NFC, încărcare wireless şi cameră cu zoom fiind complet absente, însă un anume aspect a ridicat încă de la început semne de întrebare referitoare la rezistenţă: carcasa din plastic. Este aceasta un dezavantaj real faţă de alte modele de pe piaţă?

pocophone-f1-bend-640.jpg?width=640&heig

Răspunsul pare să fie undeva pe la mijloc, întrucât telefonul a reuşit să reziste abuzurilor testelor de rezistenţă realizate de Zack de la JerryRigEverything, însă acestea au scos la iveală şi câteva lucruri mai puţin pozitive.

Bilele albe sunt acordate lui POCOPHONE F1 pentru sticla de pe partea din faţă, rezistentă la zgârieturi asemeni tuturor celorlalte smartphone-uri mai scumpe, dar şi faptului că ecranul rezistă la temperaturi înalte, iar telefonul nu se rupe sau îndoaie permanent nici după mai multe încercări. Din păcate însă, construcţia din plastic vine cu propriile dezavantaje.

În primul rând, telefonul nu este rezistent la apă, iar plasticul se zgârie mult mai repede decât sticla sau metalul la contactul cu materiale mai dure precum chei din metal sau monede. Rareori mai vezi un telefon care poate fi zgâriat atât de uşor, iar recomandarea de utilizare pentru POCOPHONE F1 pare să fie alături de husa de silicon din pachet. 

Aceasta nu va proteja însă telefonul de spargere în cazul impactului cu solul. Vorbim despre spargerea sticlei de pe partea din faţă, evident. Un avantaj faţă de majoritatea telefoanelor din ultima vreme ar fi însă lipsa unui spate din sticlă, având astfel un risc în minus în cazul unui accident.

 

(...)

Cuvinte cheie: POCOPHONE F1, smartphone, android, xiaomi

Subiecte asemănătoare:
» Galaxy Note8 primeşte funcţii de pe Galaxy Note9 într-un update de software
» OnePlus 6T renunţă la jack-ul audio. CEO-ul companiei sugerează „îmbunătăţirea experienţei de utilizare”
» ASUS livrează ROG Phone, telefonul său de gaming, într-o valiză imensă
» Cat costa şi când se lansează iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR în România
» Lansarea Apple iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone Xr şi Apple Watch Series 4. Data de lansare în România - LIVETEXT

Articol original - Cât de bine rezistă POCOPHONE F1, cel mai ieftin telefon puternic, la abuzuri fizice, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
uzjd9ergCTM

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×