Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Pentru că utilizatorii se încăpăţânează să vizioneze clipuri ţinând telefonul în poziţie verticală, YouTube va afişa reclame verticale (Internet)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

youtube-3.jpg?width=150&height=120

După ce toate încercările de a convinge utilizatorii să filmeze şi să vizioneze clipuri video ţinând telefonul orientat în poziţie orizontală au eşuat, YouTube a început să adapteze serviciile pentru a ţine cont de situaţia actuală, optimizând afişarea pentru a folosit cât mai mult din suprafaţa ecranului. Următorul pas este optimizarea bannerelor cu reclame pentru a folosi cât mai mult din spaţiul disponibil pe ecranul orientat în poziţie verticală.

e-jxqxt1qiqe0wzuujobbkyvmeb224w-olrplsvq

De acum, companiile de publicitate vor putea comanda inclusiv reclame video optimizate pentru afişarea pe verticală. Apărând chiar mai mari decât reclamele afişate în modul orizontal, noile reclame vor putea ocupa până la 75% din suprafaţa ecranului. Mai mult, dacă utilizatorii interesaţi interacţionează cu acestea atingând suprafaţa ecranului, afişarea este comutată în modul full-screen, cu sunet.

Tipul exact de reclamă livrată va fi selectat automat de playerul YouTube, în funcţie de orientarea ecranului şi dimensiunile clipului video.

Potrivit statisticilor furnizate de Google, aproximativ 70% din timpul de vizionare contorizat pentru clipuri YouTube este atribuit dispozitivelor mobile, adaptarea reclamelor pentru această platformă fiind perfect justificată. În plus, datorită faptului că foarte mulţi utilizatori folosesc telefonul mobil pentru a viziona clipuri YouTube, filmările realizate pe verticală nu mai sunt considerate inferioare celor potrivite pentru ecranul televizorului sau monitor PC, problema afişării corecte fiind rezolvată prin simpla rotire a telefonului în poziţia corectă.

 

(...)

Cuvinte cheie: Google, youtube

Subiecte asemănătoare:
» Inbox by Gmail, clientul email propus chiar de Google ca alternativă pentru aplicaţia Gmail, nu va mai exista începând de anul viitor
» Google va adăuga tastaturii Gboard suport pentru preselectarea de imagini GIF şi stikere relevante pentru textul introdus
» Google lansează un dongle pentru jack-ul de căşti mai scump decât cel de la Apple
» Google News îmbunătăţeşte suportul pentru telefoane low-cost şi folosirea în zone cu acces limitat la internet
» Google anunţă data la care va prezenta noile Pixel 3 şi Pixel 3 XL

Articol original - Pentru că utilizatorii se încăpăţânează să vizioneze clipuri ţinând telefonul în poziţie verticală, YouTube va afişa reclame verticale, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
G2nJLQGm-uI

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×