Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

OnePlus 6T renunţă la jack-ul audio. CEO-ul companiei sugerează „îmbunătăţirea experienţei de utilizare” (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

introducing-the-type-c-bullets-640.jpg?w

OnePlus era unul dintre puţinii producători care a ales să păstreze jack-ul de 3,5 mm pentru căşti. Se pare însă că modelul OnePlus 6 a fost ultimul model al companiei livrat cu jack audio, întrucât deja a fost confirmat faptul că următoarea revizie hardware, OnePlus 6T nu va avea un asemenea port. Confirmarea a venit însă pe căi oficiale, alături de un anunţ pentru o nouă pereche de căşti care foloseşte port-ul USB Type-C pentru conectare.

Conform CEO-ului OnePlus, Carl Pei, datele pe care le aveau înainte de lansarea OnePlus 6 spuneau că utilizatorii lor deja foloseau în proporţie de 59% căşti wireless deja, încă de dinaintea lansării căştilor Bullets Wireless. Acum că acestea sunt pe piaţă la un preţ accesibil, acel procent cu siguranţă a crescut.

introducing-the-type-c-bullets-640.jpg?w

Tot Carl Pei vorbeşte despre această decizie, justificând-o ca o „îmbunătăţire a experienţei de utilizare” şi care adaugă valoare noului produs, putând asigura o autonomie mai mare a dispozitivului (practic, e mai mult spaţiu intern pentru un acumulator mai mare). În teorie, utilizarea port-ului USB Type-C ar trebui să ofere o calitate audio superioară, semnalul digital fiind redat în forma sa originală, fără a fi transformat în semnal analogic pe care căştile cu jack să îl poată reda.

Compania va oferi pentru utilizatorii de OnePlus 6T noua pereche de căşti Type-C Bullets, care pare să folosească acelaşi design şi probabil aceleaşi difuzoare ale modelelor Bullets originale, însă va folosi o mufă Type-C pentru conectare. Acestea vor fi probabil incluse în pachetul OnePlus, pentru cei care nu vor să folosească un dongle pentru conectarea căştilor pe care le au deja.

Acum că şi OnePlus a renunţat la jack-ul audio, mai sunt doar două companii cu renume care încă au modele nou lansate cu jack: Samsung şi LG. Rămâne de văzut dacă în 2018 şi acestea vor renunţa la vechiul standard pentru căşti, sau dacă vor folosi includerea lui ca un bonus pe care concurenţa nu îl oferă.

 

(...)

Cuvinte cheie: oneplus, oneplus 6t, smartphone , android, jack audio

Subiecte asemănătoare:
» Cât de bine rezistă POCOPHONE F1, cel mai ieftin telefon puternic, la abuzuri fizice
» Galaxy Note8 primeşte funcţii de pe Galaxy Note9 într-un update de software
» Cat costa şi când se lansează iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR în România
» Lansarea Apple iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone Xr şi Apple Watch Series 4. Data de lansare în România - LIVETEXT
» Numele noilor iPhone-uri au fost confirmate de Apple cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială

Articol original - OnePlus 6T renunţă la jack-ul audio. CEO-ul companiei sugerează „îmbunătăţirea experienţei de utilizare”, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
T2wrp1VAoHk

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×