Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Prezentare GoodJobSteve / AdrianPopa1998


AdrianPopa1998

Recommended Posts

 • Nume: Adrian
 • Nick: GoodJobSteve / AdrianPopa1998
 • Oras: Oradea
 • ID Skype (optional): live:popagabriel580
 • Varsta: 19 ani
 • Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Frate-miu cauta servere si a gasit acest server, dupa care mi l-a arata si mie
 • Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Un server excelent, staff extrem de bun si prietenos (majoritatea)
 • O mica prezentare generala: Salut, ma numesc Adi, am 19 ani, sunt student la facultatea de informatica din Oradea. Am descoperit serverul de minecraft play.addicted2.ro in iunie 2017 cand unul dintre serverele pe care jucam s-a inchis. In luna octombrie 2017 mi-am achizitionat gradul de moderator pe sectiunea Survival Clasic. Dupa 2 saptamani am primit down de la fostu leader Keralis. In luna noiembrie a aceluias an am luat remove deoarece eram staff pe inca o comunitate. Am vorbit cu fostul staff-manager de atunci, AYONN, am primit unban, am facut un nou cont, am renuntat la orice grad de pe orice comunitate si am donat pentru Admin. De la admin a urmat o perioada de 2 saptamani, timp in care am luat up la operator. De la operator, la scurta duarata de timp, cam o luna, am dat testul de leader cu Sh3D0w. L-am luat si am ajuns leader pe sectiunea Factions. Astaa fost doar inceputul. In luna ianuarie 2018 am inceput sa ma implic si pe alte sectiuni inafara de cea pe care eram leader. Tatsu mi-a vazut progresul si a decis impreuna cu Ang3lOfGood sa devin staff-manager. La scurt timp, in luna martie am devenit si tehnic pe sectiunile Survival 1.8, Survival 1.12 si Skyblock. Nu eram cel mai bun tehnic, dar am avut timp sa invat. Pe perioada mea de aproape un an am invatat multe, am intalnit multi oamenii, cu unii m-am inteles cu altii nu prea. Aceasta a fost "scurta" mea prezentare. Multumesc de atentie.
 • Daca ai putea da timpul inapoi, ce ai schimba la prima ta intalnire pe server: Daca as avea abilitatea de a calatori in timp, as fi schimbat atitudinea staff-ului. Cand am intrat pe server ca jucator, fiecare staff era rece, superior chiar fata de jucatori.
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

''scurta'' descriere steve dar sa stii ca miam schimbat parerea despre tine chiar cred ca am fost incapatanat cand am spus ca te urasc, esti un om matur, maturizat si bun din punctul meu de vedere, chiar cred ca esti un bun staff - manager..... dupa ce am citit prezentarea miam schimbat parerea despre tine nush de ce, dar cred ca e bn ceam spus. :3     Asta am avut de zis... xD
Chears 😄 

 

Edited by Liviu091
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...