Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Essential lucrează la un asistent virtual hardware, care va face treaba pentru tine (Accesorii)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

essential-640.jpg?width=150&height=120

În urma eşecului comercial al originalului Essential PH-1, compania lui Andy Rubin a anulat planurile pentru generaţia a doua a smartphone-ului, anunţând reorientarea companiei către mediul smart home. Se pare însă că domeniul dispozitivelor mobile nu este complet abandonat în cadrul Essential, însă conceptul a suferit modificări majore. Cele mai noi zvonuri, publicate de către Bloomberg, spun că Essential va lansa un dispozitiv AI care va putea prelua multe dintre aspectele unui smartphone, fără ca utilizatorul să fie nevoit să interacţioneze cu el.

essential-640.jpg?width=640&height=343

În loc să dezvolte un smartphone complet, Essential plănuieşte să creeze un nou dispozitiv wireless, care să se conecteze la acesta. Scopul său ar fi să preia şi să analizeze datele care ajung în telefon prin intermediul aplicaţiilor şi să interacţioneze cu acestea exact cum ar face utilizatorul. Practic, ai de a face cu un adevărat asistent AI care poate să lucreze independent, fără prea mult ajutor din partea utilizatorului.

Asistentul AI ar putea să răspundă la mesaje şi la e-mail-uri în mod automat, în funcţie de parametrii setaţi în prealabil. Dispozitivul care găzduieşte acest asistent este un dispozitiv de dimensiuni mici, cu un mic display, care nu poate înlocui ecranul unui smartphone. Interacţiunea principală cu acesta are loc prin intermediul comenzilor vocale.

Deja Google a început să integreze astfel de funcţii în Google Assistant, compania prezentând alături de dispozitivele Pixel 3 şi o funcţie numită Call Screening, care poate răspunde la telefon şi oferi în format text întreaga conversaţie. De asemenea, Google Duplex, funcţia care poate iniţia apeluri şi discuta cu oameni pentru utilizatori, va debuta foarte curând în stadiu beta pentru utilizatorii de Pixel, făcând acest tip de dispozitiv mai puţin util.

Desigur, dacă noul asistent Essential se va dovedi a fi mai bun şi compatibil cu o plajă mai mare de dispozitive, acesta ar putea avea succes. Compromisul este însă faptul că trebuie să cari pe lângă un telefon încă un accesoriu în plus.

 

(...)

Cuvinte cheie: asistent virtual, essential,

Articol original - Essential lucrează la un asistent virtual hardware, care va face treaba pentru tine, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
_J23tMzyuqM

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×