Claudiu Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 (edited) Anul 2011 a fost marcat de mai multe momente unice pentru romani. 1. Bute vs Mendy la Bucuresti 2. Inaugurarea National Arena 3. Calificarea Stelei in primavara Rog un moderator sa puna la vot acest top sa vedem care merita locul 1 Eu nu am reusit sa fac un Poll ,adica nu am stiut sa il pun in topic. Done :P Edited December 30, 2011 by Vlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted December 30, 2011 Admin Share Posted December 30, 2011 eram 100% sigur ca bute il invinge pe mendy, dar la calificarea stelei nu ma asteptam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaNNed Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 calificarea stelei a fost cel mai frumos moment :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Ma tin cu rapid dar steau a fost o mare surpriza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts