Guest HackHunter Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 1. Pune o tema mai accesibila asta e cum sa spun eu?? prea urata ... nu arata nici ca lm (aia galbena nici ca actuala lm) arata haotic... nare logo calumea .. faceti alta culoare sa dispara SKINBOX de jos. 2.Faceti mai multe categori/subcategori ... :wub: 3.Ocupati-va si de forum nu doar de mu :( 4.Alte ranguri nu doar Just a Addicted altele Membru , Membru oficial , Master gaming etc etc :wacko: 5.Avatare sa le mariti la 350x350 sau 250x250 deoarece sunt prea mici :( 6.Forum are lag ori de la tema ori de la host :( 7. Mod/etc sa se ocupe si de alte categori inafara de mu :lol: 8.Scoateti ADS-urile de sus si jos dand bani ca arata urat cu ADS-urile alea :P 9.Si ultima sper inca o data sa se ia sugestiile in considerare nu ca alte forumuri(lm)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted April 18, 2011 Admin Share Posted April 18, 2011 1. Pune o tema mai accesibila asta e cum sa spun eu?? prea urata ... nu arata nici ca lm (aia galbena nici ca actuala lm) arata haotic... nare logo calumea .. faceti alta culoare sa dispara SKINBOX de jos. 2.Faceti mai multe categori/subcategori ... :wub: 3.Ocupati-va si de forum nu doar de mu :( 4.Alte ranguri nu doar Just a Addicted altele Membru , Membru oficial , Master gaming etc etc :wacko: 5.Avatare sa le mariti la 350x350 sau 250x250 deoarece sunt prea mici :( 6.Forum are lag ori de la tema ori de la host :lol: 7. Mod/etc sa se ocupe si de alte categori inafara de mu :lol: 8.Scoateti ADS-urile de sus si jos dand bani ca arata urat cu ADS-urile alea :( 9.Si ultima sper inca o data sa se ia sugestiile in considerare nu ca alte forumuri(lm)) 1. sunt 4 theme din care poti alege. asta este cea default, si nu, nu copie cu nimic linkmania. serverul asta nu are nici o legatura cu linkmania. asteptam o sugestie de logo. 2. prea multe subcategorii ingreuneaza accesul la informatie. 3. nu ne ocupam numai de mu :P 4. sunt si alte ranguri, ai nevoie de posturi pentru a ajunge la alt rang. 5. o sa schimbam marimea avatarului zilele astea. 6. intru pe forum din italia si-mi merge impecabil (exceptand zilele cand era down firma de hosting) 7. ti-am raspuns la punctul 3. 8. ads-urile nu se scot ca sunt puse de noi. daca vrei sa oferi suport comunitatii, te invit sa dai click-uri pe ads-urile de pe site/forum in fiecare zi. 9. da, se iau in considerare sugestiile utilizatorilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bny Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 pe mine moderator, cea mai buna sugestie. thumbs up! :wub:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HackHunter Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 pe mine moderator, cea mai buna sugestie. thumbs up! :wub:) din cate stiu si am inteles tu ai fost scos de pe lm ca ai ATACAT lm pe la sectiunea sugesti :P .Nu e treaba mea :wacko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted April 19, 2011 Admin Share Posted April 19, 2011 closed. o sa se puna in aplicare sugestia cu avatarul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts