Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Spotify Free devine compatibil cu protocolul „Connect”. Există acum un motiv în minus pentru abonamentul „Premium” (Muzica si Filme)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

spotify-connect-640.jpg?width=150&height

Spotify continuă să adauge în varianta gratuită funcţii care în trecut erau dedicate exclusiv celor care plăteau abonamente premium, oferind astfel utilizatorilor mai puţine motive pentru care să plătească lunar. Desigur, planul celor de la Spotify este de a atrage cât mai mulţi utilizatori pe platforma sa, iar noua capabilitate „deblocată” pentru utilizatorii de conturi „free” este posibilitatea de a folosi funcţia Connect, care permite redarea pe anumite categorii de dispozitive.

spotify-connect-640.jpg?width=640&height

Serviciul de streaming Spotify era oricum destul de puţin restricţionat în varianta gratuită. Pe PC aveai acces la majoritatea funcţiilor, inclusiv posibilitatea de a asculta muzica în orice ordine doreşti, însă cu reclame din când în când şi cu imposibilitatea de a descărca muzica. Varianta de mobil era însă mult mai restrictivă. Între timp, utilizatorii de mobil au acum capabilitatea de a asculta anumite liste de redare în orice ordine doresc şi au primit şi o interfaţă mai aerisită, care să faciliteze accesul mai rapid la acestea.

Acum, utilizatorii free vor putea folosi Spotify şi pe dispozitive compatibile cu protocolul său proprietar numit „Connect”, care permite redarea conţinutului nativ fără o conexiune Bluetooth. Practic, utilizatorii de dispozitive inteligente compatibile cu Spotify, vor putea asculta acum muzica direct prin acestea, putând controla redarea prin comenzi vocale native. Înainte redarea putea fi realizată pe astfel de dispozitive doar prin Bluetooth, comenzile de redare fiind posibile doar de pe smartphone. Desigur, îndepărtarea în afara razei antenelor Bluetooth ducea la întreruperea conexiunii.

Dispozitivele Spotify Connect includ atât boxe inteligente de sine stătătoare cât şi becuri cu WiFi dispozitive din gama Amazon Echo, soundbar-uri, console de jocuri, Chromecast şi alternative de la Amazon, televizoare inteligente şi cam orice dispozitiv care se poate conecta la o conexiune WiFi.

Practic, deblocarea funcţiilor pentru utilizatorii free nu dezavantajează foarte mult Spotify, întrucât reclamele pe care le inserează între melodii au şansa să aducă venituri mai mari la final de lună decât cei 5-10 euro pe care îi plătesc utilizatorii „premium”.

 

(...)

Cuvinte cheie: spotify, streaming, muzică, free, premium,

Subiecte asemănătoare:
» Waze primeşte suport pentru servicii de redare audio în aplicaţie
» Winamp se întoarce în 2019 cu o aplicaţie pentru mobil
» Pirateria este din nou în creştere din cauza prea multor alternative la Netflix
» Apple primeşte permisiunea UE pentru a cumpăra Shazam
» Spotify Free devine şi mai atrăgător: utilizatorii vor putea trece peste reclame

Articol original - Spotify Free devine compatibil cu protocolul „Connect”. Există acum un motiv în minus pentru abonamentul „Premium”, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
ywwmorZRkVw

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×