Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Facebook va limita vizibilitatea postărilor cu conţinut „senzaţionalist şi provocator” (Internet)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

facebook-a.jpg?width=150&height=120

La limita dintre postările de tip clickbait şi cele complet inofensive, conţinutul pentru care autorii încearcă prea mult să atragă atenţia folosind abordări care ar putea fi considerate exagerate sau pur şi simplu ofensatoare pentru anumite persoane vor fi penalizate de Facebook.

a.jpg?width=640&height=333

Administratorii reţelei de socializare speră ca noul algoritm de filtrare a conţinutului să adreseze problema postărilor problematice pentru care nu poate fi aplicată interzicerea directă, pe motiv de încălcare flagrantă a regulilor de postare.

Lăsate într-o zonă gri din care nu mai există posibilitatea de a forţa limitele regulilor de postare pentru creşterea audienţei, paginile de Facebook care folosesc în mod uzual această abordare ar putea fi constrânse să adopte un stil mai rezervat.

Ca mostră de conţinut „borderline”, administratorii Facebook dau exemplul pozelor aflate la limita nudităţii, surprinzând persoane îmbrăcate sumar sau în poziţii cu tentă sexuală evidentă. Un alt exemplu sunt postările ofensatoare care nu se încadrează direct la categoria hate speech.

Cea mai mare parte a efortului pentru moderarea conţinutului pe baza noilor criterii de calitate va fi preluat de algoritmi de inteligenţă artificială, administratorii Facebook primind sarcina dificilă de a asigura că sistemul nu duce lucrurile în cealaltă extremă, îngrădind dreptul la libera exprimare.

 

(...)

Cuvinte cheie: facebook

Subiecte asemănătoare:
» Facebook a şters peste 1.5 miliarde de conturi false în ultimele 6 luni
» Război între Apple şi Facebook: Zuckerberg interzice iPhone-urile în rândul angajaţilor săi
» Facebook ar fi încercat să-şi discrediteze adversarii lansând teorii ale conspiraţiei cu aluzie la miliardarul George Soros
» Facebook activează opţiunea pentru ştergerea mesajelor trimise accidental pe Messenger
» Datele private ale conturilor Facebook, puse la dispoziţia site-urilor vizitate de utilizatori fără permisiunea acestora

Articol original - Facebook va limita vizibilitatea postărilor cu conţinut „senzaţionalist şi provocator”, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
aDd60nD5D8M

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×