Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Galaxy F, primul telefon pliabil Samsung, va fi lansat în prima jumătate a lui 2019 (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

samsung-galaxy-f-640.jpg?width=150&heigh

Samsung a vorbit mulţi ani despre Galaxy F, primul său telefon cu ecran pliabil, însă abia în toamna anului trecut a decis să îl dezvăluie. Deşi nu avem foarte multe informaţii oficiale despre acest dispozitiv, compania sud coreeană a confirmat în cadrul CES că plănuieşte să lanseze acest dispozitiv în prima jumătate a anului 2019, cel mai probabil după debutul seriei de dispozitive Galaxy S10, care vor fi adresate mai multor tipuri de utilizatori.

samsung-galaxy-f-640.jpg?width=640&heigh

Galaxy F, primul smartphone cu display Infinity-Flex, a fost prezentat în spatele uşilor închise în cadrul CES 2019, lucru care sugerează că produsul este aproape gata de a intra în producţie. Acesta va integra un display mai mic, de 4,7” pe partea din faţă şi unul mare de 7,2” la interior, oferind posibilitatea de a fi folosit atât în mod „normal”, cât şi în mod „tabletă”, la nevoie. Samsung poziţionează acest dispozitiv pe piaţa de business, fiind adresat mai degrabă profesioniştilor cu venituri mari.

Având în vedere că preţul lui Samsung Galaxy F ar putea fi undeva în jurul a 1.850 de dolari, nici nu este de mirare că producătorul nu se aşteaptă la vânzări răsunătoare pentru această primă generaţie. Compania spune că se aşteaptă să livreze doar un milion de unităţi ale acestui model pe piaţă în cursul anului 2019 şi că disponibilitatea va fi foarte limitată. Cel mai probabil, asemeni altor dispozitive Samsung din trecut, Galaxy F va fi lansat iniţial în Coreea de Sud, iar la ceva timp distanţă va ajunge şi în ţări vestice, cu accent pe Statele Unite.

Samsung nu este însă singura companie care urmează să lanseze dispozitive cu ecrane pliabile. Huawei, OPPO şi Xiaomi lucrează de asemenea la dispozitive similare, probabil folosind panouri OLED produse de concurenţi pe piaţa de display-uri precum cele produse de compania chineză BOE.

 

(...)

Cuvinte cheie: samsung, galaxy f, smartphone, telefon pliabil, android,

Subiecte asemănătoare:
» Nokia 8.1 Plus va fi primul dispozitiv HMD Global cu ecran perforat
» Apple ieftineşte iPhone-urile, pentru început în China
» HONOR View20 a fost lansat oficial la CES. Vine cu ecran perforat, cameră de 48 megapixeli şi hardware de top
» Samsung prezintă CRG9 - primul monitor de gaming cu rezoluţie 5K şi rată de refresh la 120Hz
» Aşteptat să fie prezentat oficial în curând, smartphone-ul Samsung cu ecran pliabil ar putea fi un model triple-camera

Articol original - Galaxy F, primul telefon pliabil Samsung, va fi lansat în prima jumătate a lui 2019, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
Mn4ZcycalsM

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×