Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Vivo ar putea pregăti „Waterdrop”, un telefon fără butoane sau port-uri de încărcare (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

vd-640.jpg?width=150&height=120

Vivo a demonstrat anul trecut că nu este un simplu producător de telefoane ieftine care activează în China, ci poate deveni un lider al pieţei la capitolul inovaţie. După lansarea primului dispozitiv cu senzor de amprentă în display şi a primului dispozitiv cu ecran complet pe partea din faţă, fără notch, compania încă explorează noi tehnici de design, care să ţină telefoanele sale înaintea concurenţei. Cel mai nou dispozitiv de acest fel de la Vivo poartă momentan numele de „Waterdrop” şi pare a fi un dispozitiv realizat în întregime din sticlă.

vd-640.jpg?width=640&height=444

Momentan nu ştim foarte multe despre dispozitivul numit „The Waterdrop”, însă conform Ice universe, un „leaker” cu renume în industrie, care a oferit detalii în trecut despre multe alte telefoane înainte ca acestea să fie prezentate oficial, acesta va fi un telefon care va schimba percepţia utilizatorilor despre ce este un smartphone.

Se pare că design-ul lui Waterdrop va fi atât de diferit faţă de ceea ce am primit până în prezent de la producătorii consacraţi, încât este greu de imaginat cum arată înainte să vedem produsul finit. Ice universe îşi susţine declaraţiile cu două imagini care par a fi detalii ale unui colţ al telefonului atât din faţă, cât şi din lateral. Dispozitivul pare să fie realizat dintr-o singură bucată de sticlă curbată pe toate părţile, asemeni unei bijuterii strălucitoare.

leaked-images-claim-to-show-a-new-vivo-h

Deja există speculaţii bazate pe aceste imagini care spun că Waterdrop ar putea fi primul telefon de pe piaţă care nu este echipat nici cu butoane fizice şi nici cu port-uri externe. Încărcarea ar putea fi realiată exclusiv prin inducţie, în timp ce toate interacţiunile cu telefonul se realizează prin atingeri ale suprafeţelor capacitive.

Ice universe spune că The Waterdrop va fi prezentat „în curând”, însă următorul eveniment important pentru piaţa de smartphone-uri este Mobile World Congress, care are loc la sfârşitul lunii februarie (25-28).

 

(...)

Cuvinte cheie: vivo, waterdrop, smartphone, android, concept, mwc

Subiecte asemănătoare:
» Nokia 8 Sirocco primeşte actualizare la Android 9.0 Pie
» Galaxy F, primul telefon pliabil Samsung, va fi lansat în prima jumătate a lui 2019
» Nokia 8.1 Plus va fi primul dispozitiv HMD Global cu ecran perforat
» Apple ieftineşte iPhone-urile, pentru început în China
» HONOR View20 a fost lansat oficial la CES. Vine cu ecran perforat, cameră de 48 megapixeli şi hardware de top

Articol original - Vivo ar putea pregăti „Waterdrop”, un telefon fără butoane sau port-uri de încărcare, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
0vR7LOt3qig

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×