Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Nokia 8 Sirocco primeşte actualizare la Android 9.0 Pie (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

nokia-8-sirocco-front-640.jpg?width=150&

Nokia 8 Sirocco, smartphone-ul premium de la HMD Global lansat la MWC 2018, este cel mai recent model al companiei care primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie. Fiind vorba despre un dispozitiv Nokia încadrat în programul Android One, noutăţile aduse de noul software sunt destul de evidente, fiind vorba exclusiv despre îmbunătăţirile pe care Google le-a adus platformei, nu şi despre modificări de la producător.

nokia-8-sirocco-front-640.jpg?width=640&

Dacă aveţi un dispozitiv Nokia 8 Sirocco şi nu aţi primit încă notificarea de update, puteţi face verificarea manual din meniul de setări al telefonului, pentru a forţa livrarea pachetului OTA de update. Acesta ocupă 1,38 GB, deci asiguraţi-vă că sunteţi conectaţi la o reţea Wi-Fi înainte de a începe descărcarea de pe serverele HMD Global. De asemenea, nu este o idee rea să faceţi un back-up al telefonului înainte de a aplica noul update.

Printre noutăţi se numără noul sistem de navigaţie de pe Android 9.0 Pie, modificări la nivelul interfeţei în majoritatea meniurilor, inclusiv în aplicaţia de setări şi în centrul de notificări, cât şi posibilitatea de a primi o autonomie îmbunătăţită, datorită funcţiei Addaptive Battery dezvoltată de către Google. De asemenea, luminozitatea ecranului este acum controlată de AI, aceasta fiind ajustată în permanenţă pentru a scade consumul de energie.

Acest update vine însă doar cu patch-ul de securitate din decembrie 2018, în ciuda faptului că săptămâna trecută a fost lansat şi noul patch de securitate ianuarie 2019, disponibil deja pe telefoanele Pixel şi pe Essential Phone.

Nokia 8 Sirocco a fost un telefon unic în gama HMD Global de până acum, fiind singurul livrat fără un jack audio, singurul cu rezistenţă la apă, singurul cu ecran OLED şi totodată ultimul (de până acum) care a fost bazat pe un chipset Snapdragon din seria 800. Restul dispozitivelor prezentate în 2018 au ţintit spre piaţa mid-range. Cel mai probabil, urmaşul de drept al lui Nokia 8 Sirocco va fi cel mai probabil modelul Nokia 9 PureView, echipat cu o cameră foto cu cinci senzori.

 

(...)

Cuvinte cheie: nokia 8 sirocco, smartphone, android 9.0 pie

Subiecte asemănătoare:
» Vivo ar putea pregăti „Waterdrop”, un telefon fără butoane sau port-uri de încărcare
» Galaxy F, primul telefon pliabil Samsung, va fi lansat în prima jumătate a lui 2019
» Nokia 8.1 Plus va fi primul dispozitiv HMD Global cu ecran perforat
» Apple ieftineşte iPhone-urile, pentru început în China
» HONOR View20 a fost lansat oficial la CES. Vine cu ecran perforat, cameră de 48 megapixeli şi hardware de top

Articol original - Nokia 8 Sirocco primeşte actualizare la Android 9.0 Pie, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
zKD-NUg1ea8

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×