Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Cât cheltuie un utilizator de iPhone pe aplicaţii într-un an (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

appstore-buy-640.jpg?width=150&height=12

Magazinul de aplicaţii AppStore de pe iOS generează venituri cu 88% mai mari decât Google Play Store-ul de pe Android, în ciuda faptului că există mult mai puţine dispozitive Apple pe piaţă în comparaţie cu miliardele de unităţi ale celorlalţi producători. Se pare însă că cei care preferă iOS cheltuie mai mulţi bani pe aplicaţii şi abonamente decât cei care folosesc Android. Iată cât cheltuie în medie un utilizator de iPhone.

appstore-buy-640.jpg?width=640&height=35

Compania de cercetare Sensor Tower Intelligence a realizat un raport pe care îl va publica în variantă completă în curând, în care sunt analizate vânzările de aplicaţii şi abonamente prin intermediul AppStore. Astfel, avem la îndemână o valoarea agregată pe care utilizatorului de iPhone din Statele Unite ale Americii a cheltuit-o pe dispozitivele Apple în 2018.

Această sumă este de 79 de dolari americani, care reprezintă o creştere de 36% faţă de anul 2017, când utilizatorul de iPhone cheltuia doar 58$ pe an. În 2015, suma medie pe care un utilizator de iPhone o cheltuia pe AppStore era de 33 dolari, în timp ce în 2016 aceasta era de aproximativ 47 dolari.

us-iphone-revenue-per-device-2015-to-201

Cea mai mare sursă de venituri de pe AppStore sunt jocurile video, care reprezintă mai mult de jumătate din total (44 de dolari, o creştere cu 22% faţă de suma de 36 de dolari pe care utilizatorii o cheltuiau pe jocuri în 2017). Creşterea cea mai mare este însă înregistrată în categoria „Lifestyle” 86% (3,9 dolari faţă de 2,1 dolari în 2017), urmată de categoria Entertainment cu 82% (8 dolari faţă de 4,40 dolari). Categoriile Muzică şi Social Media au crescut de asemenea cu 22%.

Apple a început să încurajeze dezvoltatorii de aplicaţii să treacă de la modelele de business premium şi freemium, care implică cumpărarea aplicaţiei fie direct, fie printr-o tranzacţie în aplicaţie, la un model pe bază de abonament, iar efectele sunt vizibile într-o creştere foarte mare de la an la an.

us-iphone-category-revenue-per-device-20

Totodată, Apple a descoperit câteva nereguli cu aplicaţiile care ofereau abonamente neavantajoase, sau foloseau metode dubioase pentru a păcăli utilizatorii să plătească. Acestea au fost eliminate de pe AppStore anul trecut, iar regulamentul a devenit mult mai strict în consecinţă.

 

(...)

Cuvinte cheie: iphone, appstore, cumpara aplicatii, aplicatii ios

Subiecte asemănătoare:
» iPhone XI: noi zvonuri sugerează display-uri cu notch mai mic, sticlă texturată pe spate şi USB Type-C
» Multe aplicaţii de iPhone urmăresc activitatea utilizatorilor şi salvează parole şi conturi bancare în secret
» Imagini detaliate cu iPhone XI Max, primul telefon cu trei camere de la Apple. Aşa ar putea arăta modelul final
» iOS 13 ar putea să renunţe la suportul pentru iPhone 6s şi alte modele mai vechi
» Apple va ieftini iPhone-urile în urma vânzărilor slabe din 2018

Articol original - Cât cheltuie un utilizator de iPhone pe aplicaţii într-un an, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
3xcK__y95U8

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×