Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sign in to follow this  
CEO

Samsung Galaxy S11 ar putea avea baterie foarte mare şi o funcţie „Space Zoom” pentru cameră (Telefoane mobile)

Recommended Posts

pixel.png pixel.png

samsung-galaxy-s11-space-zoom-640.jpg?wi

Galaxy S11 ar putea fi telefonul Samsung care va schimba radical linia de dispozitive mobile ale companiei atât în termeni de design, cât şi în materie de capabilităţi. Cele mai noi zvonuri despre dispozitive sugerează că vom avea de a face cu o baterie cu o capacitate mult mai mare, pe toată gama de dispozitive, alături de o cameră foto cu mult îmbunătăţită, capabilă să ofere un zoom mult mai performant decât cel 2x optic de pe S10 şi Note10.

La capitolul baterie, Samsung pare să pregătească capacităţi mult mai mari pentru modelele Galaxy S11. De exemplu, compania a primit certificare pentru o baterie cu numărul de model EB-BG980ABY în Coreea de Sud, aceasta oferind o capacitate de 14,36 Wh la 3,85 V, adică cu o capacitate „tipică” de 3.800 mAh sau 3.900 mAh. Această baterie ar trebui să fie cea pregătită pentru modelul Galaxy S11e, cel mai mic dintre noile dispozitive.

samsung-galaxy-s11-space-zoom-640.jpg?wi

Având în vedere upgrade-ul de la 3.100 mAh de pe S10e, ne-am putea aştepta la o autonomie crescută, însă nu cu foarte mult. Modelele S11 sunt aşteptate cu modem-uri 5G, care consumă mai mult decât cele 4G din prezent. De semenea, există posibilitatea integrării unui display de 90 sau 120 Hz, care cu siguranţă va consuma mai multă baterie. Totuşi, procesorul Exynos 990 ar trebui să fie semnificativ mai eficient din punct de vedere al consumului, deci tot ar trebui să existe un upgrade de autonomie în utilizare normală.

Când vine vorba despre modelele superioare, există deja un zvon care sugerează că Galaxy S11+ ar putea să ofere o capacitate de „aproape” 5.000 mAh, cea mai mare de pe un telefon Samsung de până acum. Având în vedere aceste valori, probabil că Galaxy S11 ar veni cu un acumulator de aproximativ 4.500 mAh.

La capitolul camere nu avem prea multe informaţii noi, însă LetsGoDigital a descoperit o marcă înregistrată a Samsung pe care o va folosi în Europa numită: Space Zoom. Aceasta ar putea fi o funcţie pe care camera foto „Hubble” o va folosi, descrierea oficială a acesteia fiind „o capabilitate software care măreşte un subiect fără să scadă calitatea”. Se zvonea deja că Samsung va folosi cel mai probabil un senzor foto pentru zoom echipat cu obiectiv de tip periscop, similar cu cel de pe Huawei P30 Pro. De altfel, senzorul foto principal ar putea fi un Samsung HMX Bright de 108 megapixeli din generaţia a doua, mai performat decât cel folosit de Xiaomi pe modelul Mi CC9 Pro Premium Edition, care este acum considerat la fel de performant precum cel de 40 megapixeli de pe Huawei Mate 30 Pro.

Toate aceste informaţii sunt însă momentan la nivel de zvon şi speculaţii bazate pe informaţii neconfirmate. Totuşi, cu un nou design plănuit, alături de hardware mai puternic şi camere mai performante, seria Galaxy S11 s-ar putea dovedi a fi upgrade-ul mult aşteptat de fani, care nu au avut mari motive de upgrade încă de la seria Galaxy S8.

 

(...)

Cuvinte cheie: samsung, galaxy s11, space zoom

Subiecte asemănătoare:
» Apple Watch domină piaţa de wearables de la distanţă mare. Samsung depăşeşte Fitbit şi trece pe locul 2
» Vivo X30 ar putea fi primul telefon de pe piaţă cu procesor Exynos 980 şi modem 5G de la Samsung
» Netflix nu va mai funcţiona pe anumite smart TV-uri Samsung şi media playere, începând cu 1 decembrie
» Orange lansează serviciile 5G în România. Preţuri, acoperire şi dispozitivele compatibile
» Xiaomi anunţă Mi CC9 Pro (sau Mi Note 10), telefonul cu cameră la fel de performantă precum Huawei Mate 30 Pro

Articol original - Samsung Galaxy S11 ar putea avea baterie foarte mare şi o funcţie „Space Zoom” pentru cameră, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
YVpLBIdrT_o

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×