Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Bun venit Guest!

Alătură-te comunității noastre unde vei avea parte de distracție la maxim! Pentru început, te poți înregistra pe forum și poți comunica cu întreaga echipă și jucătorii.

Sign in to follow this  
CEO

Apple dublează producţia de AirPods Pro din China pentru a ţine pasul cu cererea (Accesorii)

Recommended Posts

pixel.png pixel.png

apple-airpods-pro-640.jpg?width=150&heig

Căştile din seria AirPods s-au dovedit a fi un succes răsunător pentru Apple, atât clienţii săi, cât şi cei care folosesc alte telefoane alegând aceste căşti true wireless faţă de alte modele, de multe ori chiar mai ieftine. Se pare însă că pentru sezonul de sărbători, Apple a subestimat cererea, iar acum compania cere partenerilor din Asia să crească semnificativ producţia atât pentru modelele standard, care sunt mai ieftine, cât şi pentru noile căşti premium AirPods Pro.

apple-airpods-pro-640.jpg?width=640&heig

Conform Nikkei Asian Review, Apple a transmis partenerilor care furnizează componente şi celor care se ocupă de asamblare să crească imediat producţia. Pentru modelul AirPods Pro, care este produs de Luxshare-ICT în China, Apple a cerut ca producţia de 1 milion de unităţi pe lună să fie dublată la 2 milioane pentru perioada următoare. Modelul AirPods 2 cu carcasă wireless este în schimb asamblat în Vietnam în cadrul fabricilor GoerTek. În acest caz, creşterea comenzilor nu este atât de mare, însă este totuşi ridicată faţă de cât erau produse în mod obilnuit.

Cei care doresc să cumpere acum AirPods Pro în multe dintre ţările în care sunt disponibile, trebuie să aştepte chiar şi o lună pentru livrare, întrucât stocurile se epuizează imediat ce acestea devin disponibile. Nu te-ai aştepta ca o pereche de căşti de 270 de euro să fie atât de căutate, însă se pare că funcţionalitatea în plus precum anulare a zgomotului ambiental şi noul design au fost de ajuns pentru a atrage noi clienţi, cât şi clienţi mai vechi care sunt dispuşi să facă un upgrade.

Bloomberg spune că se aşteaptă ca până la finalul acestui an, Apple să vândă peste 60 de milioane de unităţi AirPods. Această categorie de produse este cea care creşte cel mai repede dintre produsele din portofoliul companiei, fiind aşteptate 80 de milioane de unităţi vândute anul viitor, cu un potenţial de a creşte în timp la 200 de milioane de unităţi anual.

 

(...)

Cuvinte cheie: căşti wireless, airpods pro, apple,

Subiecte asemănătoare:
» Jony Ive, cel care a „desenat” iPhone-ul, nu mai lucrează la Apple
» iPhone 12 va folosi panouri OLED Y-OCTA de la Samsung. Disponibilitatea 5G pe toate modelele este pusă la îndoială
» Apple Maps şi Google Maps forţate prin lege să listeze Crimeea drept parte a Rusiei
» Apple se aşteaptă să vândă 100 milioane de unităţi din seria iPhone 12
» iPhone 12 Pro şi Pro Max ar putea primi upgrade de RAM. Modelul iPhone 12 standard ar putea rămâne la 4 GB

Articol original - Apple dublează producţia de AirPods Pro din China pentru a ţine pasul cu cererea, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
7WRXRWXyWEY

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×