Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Bun venit Guest!

Alătură-te comunității noastre unde vei avea parte de distracție la maxim! Pentru început, te poți înregistra pe forum și poți comunica cu întreaga echipă și jucătorii.

Sign in to follow this  
CEO

Angela Merkel cere ţărilor europene să cadă de comun acord asupra tehnologiilor 5G din China (Business)

Recommended Posts

pixel.png pixel.png

angale-merkel-iohannis.jpg?width=150&hei

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, cere statelor europene să cadă de comun acord asupra tehnologiilor 5G care vin din China. Se pare că Germania doreşte să lucreze cu companii precum Huawei pentru a dezvolta aceste reţele, chiar dacă nu zice acest lucru direct, şi încurajează statele să încerce să realizeze o politică unitară asupra echipamentelor din China, bazată în primul rând pe securitate, nu pe excluderea anumitor companii din această „cursă”.

„Unul dintre cele mai mari pericole este ca ţările din Europa să aibă propria politică asupra Chinei, trimiţând astfel mesaje contradictorii. Acest lucru ar fi dezastruos nu pentru China, ci pentru noi, în Europa”, a declarat Angela Merkel. Aceasta încurajează Franţa în primul rând să cadă la un acord cu Germania pentru modul în care va fi dezvoltată tehnologia 5G şi să încerce apoi să dezvolte acest acord către restul de state membre ale UE.

angale-merkel-iohannis.jpg?height=427&wi

În ciuda atitudinei mai „prietenoase” a Angelei Merkel, există destui legislatorii din Germania care doresc să excludă Huawei din contractele 5G care urmează să fie încheiate. Aceştia iau în calcul inclusiv avertismentelor care au venit în ultima perioadă din partea Statelor Unite, care spun că folosind astfel de echipamente ar putea oferi posibilitatea guvernului chinez să intercepteze comunicaţiile.

Nici Franţa nu blochează Huawei în mod explicit, însă guvernul are voie să aprobe sau să blocheze folosirea echipamentului care poate prezenta un risc de securitate. În acelaşi timp, operatorii din Germania ar prefera să lucreze cu companii din China, toţi fiind deja clienţi Huawei. Renunţarea la aceste echipamente ar putea întârzia foarte mult pornirea serviciilor 5G în ţară.

„Este indisputabil faptul că avem nevoie de standarde de securitate înalte în expansiunea reţelelor 5G, dar acestea trebuie să fie definite de noi şi trebuie să le discutăm şi cu ceilalţi parteneri din Europa”, a adăugat Angela Merkel într-un discurs în parlamentul German.

 

(...)

Cuvinte cheie: 5g, huawei, telecom, germania, angela merkel

Subiecte asemănătoare:
» Telefoanele Huawei interzise de Ministerul Apărării din Spania
» iPhone 12 va folosi panouri OLED Y-OCTA de la Samsung. Disponibilitatea 5G pe toate modelele este pusă la îndoială
» Huawei Nova 6E, cu quad-camera şi ecran perforat, apare în imagini de prezentare
» Honor View 30, anunţat oficial
» MediaTek anunţă Dimensity 1000, un nou chipset high-end cu 5G care va concura cu Snapdragon 865 şi Kirin 990

Articol original - Angela Merkel cere ţărilor europene să cadă de comun acord asupra tehnologiilor 5G din China, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
0_ctMMPhFCU

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×