Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Bun venit Guest!

Alătură-te comunității noastre unde vei avea parte de distracție la maxim! Pentru început, te poți înregistra pe forum și poți comunica cu întreaga echipă și jucătorii.

Sign in to follow this  
CEO

TP-Link lansează Deco P9 (3-Pack), un sistem Wi-Fi pentru în întreaga locuinţă care foloseşte şi tehnologia Powerline pentru acoperire extinsă (Networking)

Recommended Posts

pixel.png pixel.png

deco-p9-3-pack-3.jpg?width=150&height=12

Principala problemă la amenajarea unei reţele Wi-Fi cu mai multe puncte de acces este interconectarea acestora, amplasarea unui cablu de reţea întinsă pe zeci de metri şi etaje separate nefiind tocmai uşoară. Venind cu soluţia salvatoare, TP-Link pune la dispoziţie un sistem Wi-Fi pentru în întreaga locuinţă care foloseşte priza electrică în locul cablului de reţea dedicat.

deco-p9-3-pack-3.jpg?width=640&height=48

TP-Link anunţă lansarea sistemului Whole Home Powerline Mesh Wi-Fi Deco P9 (3-Pack). Acesta îmbină conexiunea Wi-Fi cu tehnologia Powerline, pentru o instalare rapidă şi cu minime provocări în configurarea ulterioară.

Tehnologia Powerline utilizează circuitul electric existent al casei pentru a conecta unităţile Wi-Fi Deco, reducând impactul pe care îl pot avea pereţii groşi ai locuinţei sau alte obstacole aflate în calea semnalului wireless, scopul fiind obţinerea unor viteze de reţea mai mari decât este posibil în modul complet wireless, chiar şi folosind canale Wi-Fi dedicate pentru interconectarea punctelor de acces.

Tehnologia mesh TP-Link permite unităţilor Deco să lucreze împreună pentru a forma o reţea unică, detectată pe smartphone sau tabletă se cu acelaşi nume de utilizator şi parolă. Asta permite dispozitivului să aleagă automat la cea mai apropiată/rapidă unitate Deco, preferând cea mai rapidă conexiune Wi-Fi disponibilă în locaţia respectivă.

Deco P9 (3-Pack) promite o viteză de reţea de trei ori mai mare decât cea a routerelor din generaţia anterioară (802.11n), datorită tehnologiei wireless 802.11ac. În practică, vitezele reale obţinute vor depinde în mare parte de încărcarea reţelei şi distanţa faţă de punctul de acces wireless.

Fiecare dispozitiv Deco P9 este alimentat de un procesor Qualcomm, dispune de câte două porturi Ethernet Gigabit şi două antene interne dual-band. Sistemul este capabil să funcţioneze la o rată de transfer de până la 300 Mbps în banda de 2.4 GHz şi 867 Mbps în banda de 5 GHz. Vitezele de transfer Powerline, pot junge la 1Gbps, mai mult decât suficient pentru intermedierea conexiunii wireless fără penalizări de viteză.

Sistemul mesh Wi-Fi TP-Link Deco P9 Plus (3 pack) va fi disponibil in magazinele online incepand cu luna decembrie.

 

(...)

Cuvinte cheie: TP-Link

Subiecte asemănătoare:
» TP-Link lansează noi modele de camere cloud şi becuri inteligente din gama KASA Smart
» TP-Link lansează Deco M5 2 pack, o soluţie accesibilă pentru reţele Wi-Fi Gigabit
» TP-Link lansează Archer AX6000 şi Archer AX11000, noi routere pentru standardul 802.11AX
» TP-LINK lansează trei routere şi un range extender multifuncţional din gama Smart Home
» TP-Link lansează Neffos C7, un nou smartphone cu preţ accesibil

Articol original - TP-Link lansează Deco P9 (3-Pack), un sistem Wi-Fi pentru în întreaga locuinţă care foloseşte şi tehnologia Powerline pentru acoperire extinsă, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
NzJ-Ih01Tl0

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×