Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Bun venit Guest!

Alătură-te comunității noastre unde vei avea parte de distracție la maxim! Pentru început, te poți înregistra pe forum și poți comunica cu întreaga echipă și jucătorii.

Sign in to follow this  
CEO

O femeie s-a plâns pe internet că a dat de un bărbat gol în vestiar la cursurile de înot. Detaliul care a făcut tot internetul să îi dea dreptate bărbatului (Social media)

Recommended Posts

pixel.png pixel.png

0-family-with-four-childs-whom-t-640.jpg

O mamă îngrijorată a publicat pe internet furioasă o întâmplare a ultimei ei vizite la cursurile de înot ale fiului său. În ciuda faptului că s-a plâns despre faptul că un bărbat s-a schimbat în costumul de înot în faţa ei, dar şi a fiicelor sale, reacţia celor care au citit povestea pe forumul mumsnet.com nu a fost tocmai pozitivă, mulţi spunând că bărbatul nu are nicio vină. Este însă un detaliu pe care femeia, cu nickname-ul „pinkboa” pe site-ul comunităţii de mămici nu l-a luat în calcul.

0-family-with-four-childs-whom-t-640.jpg

Femeia povesteşte cum a intrat cu fiul său în vestiare, unde l-a găsit pe bărbat cu cele două fiice ale sale. Acesta nu a luat în seamă prezenţa femeii sau celor două fete şi s-a dezbrăcat complet pentru a se schimba în costumul de baie pentru piscină. Totuşi, „pinkboa” a menţionat şi un lucru care i-a atras critici: intrase în vestiarul bărbaţilor, întrucât „cel al femeilor este de obicei aglomerat”.

Femeia a fost foarte nemulţumită de faptul că bărbatul nu s-a retras într-o zonă acoperită a camerei, sau că nu a folosit un prosop pentru a se acoperi în prezenţa ei. De asemenea, aceasta a descris fundul bărbatului ca „extrem de păros şi neatrăgător”.

Comentariile nu au fost însă pe placul ei:

„Eşti femeie şi intri în vestiarul bărbaţilor şi te plângi că ai văzut un penis?”

„Mă gândesc că dacă un bărbat ar fi intrat în vestiarul femeilor pentru că ar fi fost mai puţin aglomerat cu siguranţă ar fi ieşit scandal.”

„Eşti o femeie care a intrat în vestiarul bărbaţilor. Tu ai greşit în această situaţie.”

Au fost însă şi câteva voci care au susţinut-o:

„Trebuie să depui un efort pentru a nu lăsa goliciunea corpului tău să fie văzută de persoane care nu şi-au dat acordul, indiferent de vârsta lor.”

(...)

Cuvinte cheie: mumsnet

Articol original - O femeie s-a plâns pe internet că a dat de un bărbat gol în vestiar la cursurile de înot. Detaliul care a făcut tot internetul să îi dea dreptate bărbatului, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
mu9mJhCsYT0

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×