Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Bun venit Guest!

Alătură-te comunității noastre unde vei avea parte de distracție la maxim! Pentru început, te poți înregistra pe forum și poți comunica cu întreaga echipă și jucătorii.

Sign in to follow this  
CEO

După critici dure Apple promite că nu va mai modifica graniţele pe Maps decât după analize mult mai detaliate (Internet)

Recommended Posts

pixel.png pixel.png

apple-maps-ucraine-640.jpg?width=150&hei

Companiile americane Apple şi Google au fost obligate să modifice pe teritoriul Rusiei graniţele de pe serviciile lor de hărţi pentru a prezenta Crimeea ca parte a ţării, iar reacţiile au fost destul de negative, în special din partea Ucrainei. Reprezentanţii Apple spun însă că nu sunt obligatoriu de acord cu această decizie, însă tot cea au făcut este să se conformeze legilor locale din Rusia, întrucât nu a fost posibilă o altă soluţie de compromis.

Conform BBC, reprezentanţii Apple au dat câteva informaţii noi despre această situaţie. Se pare că Apple va încerca să analizeze mai intens astfel de situaţii în viitor. Când vine vorba despre graniţe contestate, companiile private nu pot lua decizii de bunăvoie. Acum că în Rusia, Crimeea apare ca teritoriu rusesc pe Apple Maps, decizia nu va fi întoarsă, însă în continuare, când serviciul este accesat din alte ţări, va apărea drept un teritoriu Ucrainean.

apple-maps-ucraine-640.jpg?width=640&hei

Se pare că Apple a încercat să negocieze cu autorităţile din Rusia, dorind iniţial să lase Crimeea drept un teritoriu neutru, fără o asociere cu Rusia sau Ucraina. Acest lucru nu a fost posibil din cauza legislaţiei din Rusia.

„Studiem legea internaţională, cât şi alte legi din SUA şi din celelalte ţări în care activăm înainte să luăm decizii pentru marcarea teritoriilor pe hărţile noastre şi facem schimbări în funcţie de cerinţele legii”, a fost declaraţia reprezentanţilor Apple.

Aceasta nu este prima dată când compania Apple a fost criticată în ultimele câteva luni din cauza acestui tip de practici. De exemplu, în urmă cu câteva luni, compania a eliminat de pe AppStore o aplicaţie folosită de protestatarii din Hong Kong citând „siguranţa utilizatorilor” şi a scos mai multe aplicaţii de VPN şi de ştiri de pe AppStore-ul din China la cererea autorităţilor.

 

(...)

Cuvinte cheie: apple, apple maps, harti, crimeea, rusia

Subiecte asemănătoare:
» Apple dublează producţia de AirPods Pro din China pentru a ţine pasul cu cererea
» Jony Ive, cel care a „desenat” iPhone-ul, nu mai lucrează la Apple
» iPhone 12 va folosi panouri OLED Y-OCTA de la Samsung. Disponibilitatea 5G pe toate modelele este pusă la îndoială
» Apple Maps şi Google Maps forţate prin lege să listeze Crimeea drept parte a Rusiei
» Apple se aşteaptă să vândă 100 milioane de unităţi din seria iPhone 12

Articol original - După critici dure Apple promite că nu va mai modifica graniţele pe Maps decât după analize mult mai detaliate, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
Y0HCOBI63Qs

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×