TheRakedMan Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 1. Numele tau din joc:Darius1234 2. Numele jucătorului reclamat:m00nlord 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Ne Respectarea regulamentului sau necitirea 4. Martori:Au fost playeri on nustiu daca au observat 5. Sectiune:Survival 6. Dovezi - Poze: https://postimg.cc/Cn5F8rZ9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrECker Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Asteptam dovezi de la staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m00nlord Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 So, tu mai mult mi-ai facut reclamatia pentru ca nu ti-am dat PRO la cererea ta de Helper INCOMPLETA, daca jucatorul sanctionat dorea, putea sa imi faca chiar EL reclamatie, este si omenesc sa mai gresesti, stau de 12h pe Survival si de 1h sunt singurul Helper de pe sectiune, restu` Moderator+ care ba stau afk, ba freaca menta. Daca ai stii cum imi zboara ochii pe ecran de la chatu` ala, ai stii si motivu` pentru care se greseste. Dovada nu o pun pana nu imi cere vreun Manager. Regards, m00nlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi_FTW Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 A fost avertizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts