MrAnOkO Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Nume: Gabriel Nick: MrAnOkO Oras: Locuiesc in castelul meu cu piscina din Cucuietii Din Deal, iar acolo sunt voievod. ID Discord (optional): MrAnOkO#5376 Varsta: 15 Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Comunitatea Addicted2 o cunosc de multi ani, dar am reinceput sa joc, deoarece eram in cautare de un server de calitate, ce ofera multe posibilitati de joc si am dorit sa ma distrez in timpul meu liber. Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: In opinia mea comunitatea Addicted2 este una dintre cele mai mari din Romania si este intr-o continua dezvoltare, reusind sa fie pe placul tuturor jucatorilor. O mica prezentare generala: Salut! Ma numesc Gabriel si am frumoasa varsta de 15 ani. Sunt o fire serioasa, dar si la nevoie una amuzanta. In timpul liber imi place sa ma joc diferite jocuri pe calculator sau sa il petrec cu prietenii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G1cu Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Bine ai venit! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrECker Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Frumoasa descriere, Bine ai venit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXRodrigo Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Salut ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weltz Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Bine ai venit în comunitatea ADDICTED2! Sperăm sa te distrezi, si sa te simti bine! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weltz Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Bun venit din nou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts